Screenprotectors voor Acer

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Acer
2 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Acer

Scherm Acer gsm beloont u met screenprotector B2C Telecom

De gsm's van Acer hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding. Voor een gsm van Acer hoeft geen astronomisch bedrag op tafel te worden gelegd, terwijl u er toch behoorlijke goede specificaties voor terugkrijgt. Voor welke gsm van Acer u ook kiest, het is altijd zeer verstandig het scherm te voorzien van een goede screenprotector. Er staan verschillende soorten op onze website voor verschillende toestellen. B2C Telecom grossiert in goedkope screenprotectors en deze vormen de perfecte aanvulling op de Acer gsm.

Een voorbeeld van een aansprekend toestel is de Acer Liquid Z630S. Deze is niet alleen snel maar heeft ook een groot en overzichtelijk scherm, waarop ook liefhebbers van het spelen van games flink aan hun trekken komen. Over de beveiliging van het scherm van deze Acer hoeft u zich met een screenprotector van B2C Telecom geen zorgen te maken.

Acer scherm blijft in nieuwstaat met screenprotector

Indien een scherp voorwerp langs de gsm schuurt, dan zorgt de screenprotector ervoor dat dit niet meteen een kras oplevert. Indien de Acer gsm's in de broekzak worden meegedragen, is de kans groot dat het toestel in aanraking komt met bijvoorbeeld sleutels of pasjes. Zonder een screenprotector is de kans te groot dat het scherm averij oploopt en dat is hartstikke zonde. Het scherm vormt immers de levensader van een gsm.

De smartphones van Acer zijn uitgerust met de nieuwste Android software. Hierdoor zullen alle apps soepel kunnen draaien. Het design van de toestellen is altijd prima afgewerkt. Met een Acer screenprotector voorkomt u schade aan het scherm, die kan ontstaan als het apparaat een duikeling op de grond maakt. Dit kan iedereen overkomen. 

Geen barst in Acer scherm met glazen screenprotector

Er zijn verschillende soorten screenprotectors voor de Acer gsm's. Een screenprotector gemaakt van gehard glas levert de beste bescherming op. Dit materiaal is zeer sterk. De extra laag glas voorkomt barsten in het scherm van de Acer gsm. Dan zijn er nog screenprotectors van folie. Deze bieden de beste bescherming tegen vuil, vlekken en krassen. Ook met een screenprotector van folie blijft het scherm van de Acer gsm in nieuwstaat.

Alle screenprotectors zijn vrij simpel op het scherm van de Acer gsm aan te brengen. Bent u in de buurt van onze hoofdvestiging, dan helpen onze medewerkers u graag een handje. Met een Acer gsm-hoesje en andere gsm accessoires zoals een screenprotector krijgt het scherm van de Acers minder te verduren. Alle screenprotectors van B2C Telecom zijn bovendien goedkoop en worden zeer snel geleverd.