Telefoonhoesjes voor Acer

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Acer
655 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Acer
1 2 ... 41

Acer gsm's en hoesjes B2C Telecom hebben goede prijs-kwaliteit verhouding 

De gsm's van Acer hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding. Voor een gsm van Acer hoeft geen flink bedrag op tafel te worden gelegd, terwijl u er toch behoorlijke goede specificaties voor terugkrijgt. Voor welke gsm van Acer u ook kiest, het is altijd zeer verstandig om voor een beschermend hoesje te gaan. Er staan vele soorten op onze website voor verschillende toestellen. B2C Telecom heeft veel goedkope hoesjes en deze vormen de perfecte aanvulling op de Acer gsm.

Een voorbeeld van een aansprekend toestel is de Acer Liquid Z630S. Deze is niet alleen snel maar heeft ook een groot en overzichtelijk scherm, waarop ook liefhebbers van het spelen van games flink aan hun trekken komen. Over de beveiliging van de behuizing en het design van deze Acer hoeft u zich met een hoesje van B2C Telecom geen zorgen te maken.

Indien een scherp voorwerp langs de gsm schuurt, dan zorgt het Acer hoesje ervoor dat dit niet meteen een kras oplevert. Indien de Acer gsm's in de broekzak worden meegedragen, is de kans groot dat het toestel in aanraking komt met bijvoorbeeld sleutels of pasjes. Zonder een Acer hoes is de kans groot dat het toestel gebruikssporen oploopt en dat is hartstikke zonde.

Acer smartphones draaien soepel met gsm-hoesje

De smartphones van Acer zijn uitgerust met de nieuwste Android software. Hierdoor zullen alle apps soepel kunnen draaien. Het design van de toestellen is altijd prima afgewerkt. Met een Acer smartphone hoesje voorkomt u schade, die kan ontstaan als het apparaat een duikeling op de grond maakt. Dit kan iedereen een keer overkomen. 

Onze boekhoesjes en fliphoesjes zijn speciaal voor eigenaren van Acer telefoon die graag een smartphone case willen met zo weinig mogelijk toeters en bellen. Waar u ook nog briefgeld, pasjes of notities in kwijt kunt.

Acer hoesjes beschermen gsm

Met deze boekhoesjes is het ook mogelijk om zelf een Acer hoesje te ontwerpen. Een eigen hoesje maken kan met onze unieke Phone Case Designer. Een praktische handleiding loodst u door het ontwerpproces heen. Ben je klaar, dan is het smartphonehoesje op een schitterende manier gepersonaliseerd.

Een andere sobere versie van een Acer hoesje betreft de TPU case. Met dit smartphone hoesje is de Acer gsm goed beschermd en past die in elke broekzak. Deze Acer case is dus zeer flexibel en stevig. Vaak wordt er voor gekozen de bestelling uit te breiden met een screenprotector. Met een Acer gsm-hoesje en andere smartphone accessoires zoals een screenprotector krijgt het scherm van de Acers minder te verduren.