Telefoonhoesjes voor Alcatel

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Alcatel
209 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Alcatel
1 2 ... 14

Alcatel gsm's duurzamer met hoesjes B2C Telecom

Alcatel is een Franse gsm-fabrikant die zogenaamde low budget toestellen verkoopt. Met de Idol, de Pop en de Hero gsm's speelt Alcatel succesvol in op de doelgroep die het niet zo heel breed heeft. B2C Telecom levert hoesjes die de gsm's van Alcatel duurzamer maken. Onze goedkope Alcatel hoesjes koppelen een lage prijs aan een hoge kwaliteit.

De toestellen van Alcatel draaien op het besturingssysteem Android en het scherm van bijvoorbeeld de Alcatel One Touch Idol 3 (4.7 inch) is kwalitatief zeer scherp en goed. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat dit zo blijft. Want hoe budgetvriendelijk de gsm's van Alcatel ook mogen zijn, de gadget mag wat langer mee dan alleen vandaag. Met onze Alcatel One Touch hoesjes liggen de gsm's van de Franse smartphonefabrikant niet zo heel snel op het kerkhof.

Goedkope gsm-hoesjes beschermen Alcatel

Door een klein bedrag te spenderen aan een gsm-hoesje loopt u met een veel ontspannener gevoel rond met de Alcatel smartphone. Aangezien de toestellen van Alcatel een geringe aanschafprijs kennen, is het gevaar ook groter dat er niet al te zuinig mee wordt omgesprongen. Dus kunt u maar beter het zeker voor het onzekere nemen door een Alcatel smartphone hoesje aan te schaffen bij B2C Telecom.

Steeds meer gebruikers zijn de gehele dag met hun gadget in de weer en kunnen geen genoeg krijgen van het socializen via de digitale snelweg. Een enkele ongecontroleerde beweging kan er al voor zorgen dat de gsm een smak op de grond maakt. Dankzij onze Alcatel hoezen hoeft dat voor de gsm niet direct noodlottig te zijn.

Alcatel One Touch hoesjes zeer onderscheidend

Met de Idol-serie en de Shine Lite is de Franse gsm-fabrikant behoorlijk succesvol. De Alcatel Shine Lite heeft een mooi design en de twee camera’s aan de voorkant en achterkant zijn voorzien van een flitser. Dit design zal er strak uit blijven zien met een Alcatel case van B2C Telecom.

Er zijn Alcatel hoesjes in verschillende soorten en maten te vinden op onze website. We kunnen het ons niet voorstellen dat u geen keuze kunt maken uit ons ruime aanbod TPU cases, stand cases en design hoesjes. Bovendien bestaat altijd de mogelijkheid om zelf een hoesje te maken. Door eigen foto’s en teksten toe te voegen wordt uw Alcatel One Touch hoesje een uniek persoonlijk item. Voor goedkope Alcatel hoesjes en screenprotectors zit u goed op de website van B2C Telecom.