Telefoonhoesjes voor Google

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Google
490 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Google

Schitterende hoesjes B2C Telecom voor schitterende Google gsm

Google maakt momenteel behoorlijk veel indruk met hun gsm's. De Google Pixels zijn stuk voor stuk schitterende toestellen. De prijs is er dan ook naar. Gelukkig zijn er hoesjes en andere accessoires voor deze toestellen op de markt. Bij B2C Telecom zijn Google hoesjes zeer goedkoop te bestellen. De hoesjes worden bovendien zeer snel geleverd en zijn op het gebied van bescherming en uitstraling absoluut van toegevoegde waarde.  

De Pixels van Google behoren tot de beste Android-smartphones van dit moment. De Google Pixel is één van de duurste gsm's die er zijn. De meest exclusieve variant wordt voor zo’n 900 euro verkocht. Het is dus niet de vraag of er en hoesje bij gekocht wordt, maar wanneer dit gebeurt. De gsm-hoesjes van B2C Telecom garanderen dat de toestellen van Google hun uitzonderlijke specificaties blijven behouden.

Divers aanbod Google gsm-hoesjes

Het aanbod smartphonehoesjes op onze website is er dan ook naar. U kiest het smartphone hoesje dat het best bij u past. Dan kan een flexibel TPU hoesje zijn, een multifunctionele stand case of een design hoesje met exclusieve print. Welke Google case er ook wordt gekozen, de Google gsm wordt er een stuk gebruiksvriendelijker en duurzamer op.

De Google toestellen hebben mooie camera’s die scherpe kiekjes schieten en de hardware verrast door Android vlot te laten lopen. Ook het design mag er wezen. Daarom is een design hoesje wellicht een goede keus. Maar u kunt ook zelf een hoesje maken. Met onze Phone Case Designer plaatst u zeer makkelijk persoonlijke foto’s op de Google hoes.

U wilt deze Android knaller de bescherming geven die het verdient. Met een smartphone case van B2C Telecom heeft u waar voor uw geld. En dat geldt dan zowel voor het hoesje als de gsm zelf. De Google Pixels zijn uitgebreid in functies en kracht, maar zonder een compromis te moeten doen op het gebied van design en software.

Google hoesje van uw dromen binnen handbereik

Het Google scherm heeft amoled-techniek en een full hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels). Dit klinkt behoorlijk goed en de kwaliteit blijft behouden met een leuk Google hoesje. Met Google Daydream zijn gsm's van Google te gebruiken voor virtual reality. Bovendien bent u ervan verzekerd dat beelden haarscherp worden getoond.

Met de ultramoderne eigenschappen van de Google Pixels bent u altijd en overal up to date. Zorg er dan ook voor dat u dat blijft. Door een goedkoop hoesje, een screenprotector alle andere nodige accessoires te bestellen op onze website.