Telefoonhoesjes voor LG

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
LG
8.893 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
LG

Hoesjes B2C Telecom houden LG gsm levendig

LG maakt gsm's met fraai ontwerp, zeer snelle hardware en een stevige aluminium behuizing. Hierdoor hebben de LG’s een mooie uitstraling die zich kan meten met veel duurdere gsm's. De hardware en software van de LG toestellen is echter net zo kwetsbaar als die van de concurrentie. Daarom is het verstandig de LG gsm te voorzien van een leuk hoesje. Deze smartphone accessoire is zeer goedkoop te bestellen op de website van B2C Telecom.

GSM-hoesjes voor de LG toestellen zijn bij B2C Telecom tegen zeer lage prijzen te bestellen. Een LG hoesje levert vooral een goede bescherming op voor het design tijdens een val van het toestel. Krassen op het scherm kunnen onder lichtere omstandigheden zelfs plaatsvinden. Daarom is het ook zo mooi dat de LG hoesjes perfect passen bij de gsm's.

LG hoesjes op maat gemaakt

Onze design hoesjes, TPU hoesjes, stand cases en boek- en fliphoesjes zijn op maat gemaakt voor de LG gsm's. Geen zorgen dus over het mooie design van uw LG smartphone. De behuizing is met onze LG hoezen beschermd als de LG's in aanraking komt met sleutels of andere scherpe en harde voorwerpen.

Ook een beschadiging aan het kostbare scherm kan op elk denkbaar moment van de dag voorkomen en dit zou zonde zijn van de niet geringe investering. Onze TPU hoesjes bieden al hele goede bescherming, omdat het materiaal schokbestendig is. Maar ook een screenprotector valt zeer te overwegen, aangezien u het LG toestel 24 uur per dag op zak hebt.

Duurzame en goedkope hoesjes voor LG smartphone

Met een duurzaam LG hoesje en een screenprotector hoeft u niet bang te zijn dat u het scherm beschadigt. Dat scheelt heel veel stress. Zo blijft het LG toestel in nieuwstaat. Alle hoesjes van B2C Telecom zijn duurzaam en bieden daarmee een langdurige bescherming. Een stand case is ook nog eens multifunctioneel. Met de speciale standaard is de LG gsm handsfree te gebruiken als u een film kijkt.

Een LG case beschermt de display van de LG gsm optimaal tegen krassen en vuiligheid en de gevoeligheid van het touchscreen blijft behouden. Met een goedkoop hoesje van B2C telecom lopen u en de LG smartphone geen enkel risico. Tot slot willen we u er natuurlijk op attenderen dat het voor vele LG gsm's mogelijk is zelf een hoesje te maken. Zit uw favoriete design hoesje niet in ons assortiment, dan raden we u aan om zelf een hoesje te ontwerpen dat niemand heeft!