Telefoonhoesjes voor One Plus

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
One Plus
3 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
One Plus

Hoesjes B2C Telecom voor OnePlus op eenzame hoogte

Hoofdoel van OnePlus is om gsm's te maken die een goede balans hebben tussen high-end kwaliteit en een lagere prijs dan de gsm's in zijn prijsklasse. De toestellen zijn te herkennen aan de zwarte voorkant, die volledig uit glas is vervaardigd. Om deze OnePlus gsm's minder kwetsbaar te maken voor schade kunt u het best een leuk OnePlus hoesje gebruiken. De hoesjes van B2C Telecom bieden bescherming op momenten dat het nodig is. Vooral de stand cases en TPU cases zijn zeer geschikt voor de One Plus gsm's. Bij laatstgenoemd gsm-hoesje wordt vaak ook nog een screenprotector gebruikt.

OnePlus is opgericht in 2013 door Pete Lau, de oud vice president van de telefoonmaker Oppo. In 2014 werd de OnePlus gelanceerd in twee varianten. Het voordeel van deze gsm is dat er constant updates worden gemaakt en er op die manier altijd geprofiteerd kan worden van de laatste versie van Cyanogen Mod (aangepaste versie van Android).

Onze smartphone hoesjes zijn het ideale middel om het OnePlus toestel te beschermen en een leuke en hippe uitstraling te geven. De prints op onze stand cases zijn schitterend. Daarnaast biedt de extra standaard op de smartphone case extra functionaliteiten.

OnePlus gsm minder kwetsbaar met hoesje

De technologie van touchscreens voor smartphones is in de loop de jaren stukken geavanceerder geworden. Dit maakt de gsm's tegelijkertijd extra kwetsbaar. Gelukkig is het aanbod smartphonehoesjes op onze website groot en divers. U kiest het smartphone hoesje dat het best bij u past. Dat kan een flexibel TPU hoesje zijn of bijvoorbeeld een multifunctionele stand case. Welk One Plus hoesje er ook wordt gekozen, de gsm wordt er een stuk gebruiksvriendelijker en duurzamer op.

Vaak wordt er nog een transparante screenprotector, matte screenprotector of een glazen screenprotector voor het OnePlus scherm gebruikt. Zeker in combinatie met een TPU hoesje, dat met name de zijkant en achterkant van de OnePlus beschermt. De hoesjes houden bijna altijd barsten weg bij de OnePlus gsm. De smartphone hoesjes zijn duurzaam en bieden langdurige bescherming tegen stof en krassen.

Gsm-hoesje onmisbaar voor OnePlus 

Er liggen immers voortdurend gevaren op de loer voor de gsm's van One Plus. De producten worden tegenwoordig ook 24 uur per dag gebruikt en de kans dat er iets misgaat is dus groot. Daarom vormen de One Plus hoesjes en screenprotectors van B2C Telecom zulke ontzettend waardvolle smartphone accessoires voor uw One Plus!