Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Wileyfox gsm's leuker met hoesjes B2C Telecom

Wileyfox is in augustus 2015 gelanceerd en maakte in oktober van dat jaar bekend dat het ook naar Nederland zou komen. Dat deed het met de Storm en Swift. Twee relatief goedkope toestellen met Cyanogen OS-software en goede specificaties. De gsm's van Wileyfox zijn zeer budgetvriendelijk en als u slim bent breidt u dit uit met een goedkoop en leuk hoesje. De hoesjes van B2C Telecom geven de Wileyfox gsm's net even dat kleine beetje extra allure.

De succesformule van Wileyfox ligt in de combinatie van betaalbare hardware en goede software. De hardware wordt samen met Chinese partners ontwikkeld en daardoor weet Wileyfox hem betaalbaar te houden met goede specificaties. Dit heeft al direct geresulteerd in de TelecomAward voor de Wileyfox Swift 2, die voor een kleine tweehonderd euro te koop is. De Wileyfox hoes bestelt u natuurlijk bij B2C Telecom.

Waarom? Omdat u er dan zeker van bent dat u geen cent teveel betaalt en dat het gsm-hoesje uw Wileyfox de best mogelijke bescherming geeft. Onze stand cases zijn supersterk dankzij het schokabsoberende materiaal en ze hebben een standaard. Hiermee is de gsm horizontaal op tafel neer te zetten. Dat kan heel handig zijn als u een video wilt bekijken terwijl u de handen vrij wilt hebben. 

Stevige gsm-hoesjes beschermen Wileyfox 

Wileyfox levert zeer aantrekkelijke instapmodellen, die een alternatief kunnen zijn voor bijvoorbeeld de Motorola Moto G. De gsm's van Wileyfox zijn behoorlijk krachtig, hebben een prima camera en veel opslagruimte. Maar wat er vooral uitspringt is dat ze zo goedkoop zijn. De behuizing van de stevige plastic behuizing ligt prima in de hand, helemaal als u daar een bijzondere Wileyfox hoes aan toevoegt.  

Met onze gsm-hoesjes waakt u ervoor dat de smartphones van Wileyfox beschadiging oplopen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Met een beschermende Wileyfox hoes blijft de goede hardware van de apparaten in tact. Stel dat de gsm een keer op de grond valt, dan wordt veel schade voorkomen met een duurzaam Wileyfox hoesje. Aan het design, maar ook aan het kostbare scherm. Op dit scherm moet alle informatie goed af te lezen zijn.

Goedkope hoesjes voor Wileyfox gsm

Ook de foto’s moeten aantrekkelijk en scherp op het Wileyfox scherm worden gepresenteerd. Daarom is de keuze voor een smartphone case van B2C Telecom een hele goede.  Alle gsm accessoires en onderdelen voor Wileyfox gsm's staan zeer aantrekkelijk geprijsd op onze website. Mocht u niet tevreden zijn over de aankoop, dan zijn onze hoesjes binnen veertien dagen kosteloos te retourneren. 

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie