Telefoonhoesjes voor Wolfgang

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Wolfgang
30 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Wolfgang
1 2

Hoesjes B2C Telecom beschermen Wolfgang gsm's

Supermarktketen Aldi heeft jarenlang gsm's van Wolfgang verkocht. Deze apparaten gingen als warme broodjes over de toonbank. Dit lag met name aan de goede prijs-kwaliteit verhouding. B2C Telecom heeft nog steeds een ruim assortiment Wolfgang hoesjes voorradig. Onze gsm hoesjes geven de toestellen van Wolfgang een hogere status.

AT Mobile, beter bekend als Wolfgang, heeft sinds april 2012 toestellen op de markt gebracht onder de naam Wolfgang. Deze toestellen waren alleen verkrijgbaar bij supermarktketen Aldi. Alle Wolfgang smartphones draaien op het Android OS en hebben een lage aanschafprijs. Zeker als u kijkt wat u ervoor terugkrijgt. Veel toestellen zijn honderd euro goedkoper dan die van de concurrent, terwijl de specificaties (nagenoeg) gelijk zijn.  

AT Mobile is in 2017 failliet verklaard, maar de gsm's van Wolfgang zijn nog ruimschoots in de omloop. En dat zullen ze ook nog wel een tijdje blijven als er gebruik wordt gemaakt van een gsm hoesje. Bij B2C Telecom zijn allerlei soorten Wolfgang hoesjes beschikbaar tegen zeer lage prijzen. De smartphone hoesjes geven de toestellen van Wolfgang bescherming en een geweldige uitstraling.

Wolfgang hoesjes zeer multifunctioneel

Het scherm van de Wolfgang smartphones is kwetsbaar. Om dit kostbare onderdeel van de Wolfgang smartphone gebruiksvriendelijk te houden is een gsm hoesje gebruiken zeer verstandig. Bij B2C Telecom zijn mooie boek en fliphoesjes zeer goedkoop te krijgen. Deze Wolfgang cases zijn zeer multifunctioneel. Ze beschikken over vakjes, waarin u briefgeld en pasjes kwijt kunt.

De technologie van touchscreens voor smartphones is in de loop de jaren stukken geavanceerder geworden. Daarom zijn Wolfgang hoesjes voor smartphones onmisbaar. Krassen op het scherm van de Wolfgang gsm zijn in een mum van tijd aangebracht. Vaak zonder dat u er zelf erg in hebt. Daarom wordt bij een hoesje ook vaak een screenprotector gebruikt. Een screenprotector van glas of van folie zorgt ervoor dat het scherm geen averij oploopt.

Wolfgang gsm krasvrij met fluwelen hoesjes

Bij Wolfgang gsm's worden vaak Leather Pouch Cases gebruikt. Deze hebben we voor vrijwel iedere Wolfgang gsm in ons assortiment zitten. Deze hoesjes met zogenaamde strap bieden optimale bescherming voor de Wolfgang gsm.

De binnenzijde is bekleed met zacht fluweel. Hierdoor blijft uw toestel krasvrij. Door middel van de strap aan de achterzijde haalt u uw toestel eenvoudig uit het hoesje. Deze smartphone hoesjes zijn dus zeer flexibel. Onze Wolfgang cases, smartphonehoesjes en screenprotectors geven krassen, vuil en vlekken geen kans. Ze zijn zeer voordelig te bestellen bij B2C Telecom.