Acer Liquid E3 telefoonhoesjes

Acer Liquid E3 accessoires

Hoesjes voor Acer Liquid E3

Behalve een zoals gewoonlijk prima prijs/kwaliteit verhouding levert Acer met de Liquid E3 een GSM af die opvalt met een 13 megapixel camera. Dat is niet zo gebruikelijk voor een toestel dat u voor minder dan 200 euro in uw bezit hebt. Fotoliefhebbers met een bescheiden budget kunnen hun handen dus dichtknijpen met de Acer Liquid E3. Zij doen er wel verstandig aan een GSM-hoesje te bestellen bij B2C Telecom. Zo biedt een design hoesje niet alleen optimale bescherming, maar maakt het uw apparaat ook nog eens fraai en duurzaam.

De Acer Liquid E3 schiet zeer scherpe foto´s, B2C Telecom biedt zeer scherpe prijzen. Trouwe klanten van B2C Telecom weten dit al langer, nieuwe klanten valt dit meteen op bij een bezoek aan de website. Voor de Acer Liquid E3 zijn diverse GSM-hoesjes beschikbaar, die bovendien zeer snel geleverd worden. De hoesjes zorgen ervoor dat het grote scherm van de Acer Liquid E3 behouden blijft. De prints voor onze design hoesjes zijn in zeer uiteenlopende thema’s beschikbaar. En met behulp van een Stand Case geeft u uw telefoon een extra standaard, waardoor u in een handomdraai van uw favoriete films kunt genieten.

Zelf hoesje ontwerpen voor Acer Liquid E3

Heeft u geen keuze kunnen maken uit ons ruime aanbod van design hoesjes? Geen nood! Bij B2C Telecom kunt u uw eigen GSM-hoesje ontwerpen, met daarop uw eigen favoriete foto’s uit uw privécollectie. U kunt gemakkelijk een tiental afbeeldingen plus diverse teksten kwijt op uw hoesje. Hoe u uw unieke GSM-hoesje kunt ontwerpen vindt u natuurlijk terug op onze website.

Accessoires voor Acer Liquid E3

De extra accessoires bij de Acer Liquid E3 mogen natuurlijk niet ontbreken. Zo kan een Stylus Pen een handig hulpmiddel zijn om de touchscreen van uw GSM gemakkelijker te bedienen. Dat is het geval bij de Touch Pen Zwart met Glitters, die B2C Telecom tegen een scherpe prijs aanbiedt. Behalve om het praktisch gebruik valt deze pen ook nog eens op door de glitter steentjes. U kunt de pen in het koptelefoongaatje van de GSM pluggen, waardoor u de pen altijd bij de hand hebt. Ook voor autoladers en USB adapters kunt u zoals gewoonlijk aankloppen bij B2C Telecom. We hebben alles in huis wat het leven van u en uw smartphone aanzienlijk prettiger maakt.