Ontwerp je eigen Liquid Z520 hoesje!

Maak een eigen ontwerp

Slechts 1,95 verzendkosten!

Bij bestellingen vanaf 20 gratis verzending!

Lees meer
Slechts  1,95 verzendkosten!

Niet goed? Geld terug!

Bij B2C Telecom heb je altijd 14 dagen bedenktijd. En als het niet goed is? Krijg je gewoon je geld terug.

Niet goed? Geld terug!

Overige accessoires

Ideaal hoesje en perfecte accessoires voor Acer Liquid Z520

Wat opvalt bij de Acer Liquid Z520: het grote scherm, gekoppeld aan een relatief lage prijs. De GSM is erg geschikt voor liefhebbers van het spelen van games en gebruiksvriendelijk als u een fervent lezer bent van teksten, bijvoorbeeld op kranten- en nieuwssites. Deze in het oog springende GSM verdient het best beschermende hoesje denkbaar. Dit hoesje, of het nu design of een eigen ontwerp is, koopt u het best op onze website.

Passend hoesje voor Acer Liquid Z520

Over de beveiliging van de behuizing van deze Acer Liquid Z520 wenst u zich natuurlijk geen zorgen te maken. Om het grote beeldscherm in tact te houden heeft u daarom bescherming nodig van de hoesjes van B2C Telecom. Een minpuntje van de Acer Liquid is namelijk dat er snel een krasje op kan ontstaan en dit voorkomt u door een keuze te maken uit het brede en gevarieerde aanbod van hoesjes van B2C Telecom. Want groot of klein scherm, op onze website komt u het hoesje tegen dat perfect passend is.

Hoesje beschermt Acer Liquid Z520

Het grote scherm van de Acer Liquid Z520 is kwetsbaar. Daarom is de aanschaf van een transparante, matte of glazen screenprotector voor deze smartphone een goede keus. U wilt immers het scherm van deze GSM in perfecte conditie houden. B2C Telecom zorgt hiervoor. U vindt de ideale Screenprotector op de website van B2C Telecom.

Grote variëteit aan hoesjes voor Acer Liquid Z520

Als het gaat om fliphoesjes, design hoesjes, stand cases en TPU cases biedt B2C Telecom een zeer divers en gevarieerd aanbod. Het hoesje van uw gading treft u dus zonder twijfel aan op onze website. De juiste keuze is natuurlijk sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Gelukkig zijn de mogelijkheden bij B2C Telecom legio, waardoor u nooit de plank zult misslaan. Daarnaast willen we u wijzen op de unieke mogelijkheid om zelf zelf uw eigen hoesje te ontwerpen voor de Acer Liquid Z520. Met behulp van onze Phone Case Designer kunt u een hoesje maken dat nog nooit ergens is vertoond. B2C Telecom biedt u deze unieke kans. Laat hem niet aan u voorbij gaan!

Bijzondere accessoires voor Acer Liquid Z520

Het ideale hoesje gevonden? Dan kunt u bij B2C Telecom ook nog terecht voor allerlei andere bijbehorende accessoires, die een verrijking zijn voor uw GSM. We willen u bijvoorbeeld wijzen op onze geheugenkaarten, autohouders en SD-kaarten. Verschillende artikelen zijn nu in prijs verlaagd. Sla dus nu uw slag!

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie