Apple iPhone 6s telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone 6s.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
973 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 61

Apple iPhone 6S kan niet zonder B2C Telecom-hoesje

De power van de Apple iPhone 6S kan als sneeuw voor de zon verdwijnen als deze niet de bescherming geniet van een mooi hoesje. De goedkope iPhone hoesjes van B2C Telecom doen wat dat betreft precies wat nodig is: schokken opvangen op momenten dat het het hardst nodig is. Het assortiment gsm-hoesjes voor de Apple iPhone 6S is ook nog eens enorm, dus u zult niet snel achter het net vissen.

Bent u trouwens een fervent visser, hebt u zojuist de grootste snoek uit uw leven gevangen en hebt u dit vastgelegd op beeld? Wat let u dan om deze meer dan bijzondere ervaring voor eeuwig vast te leggen op uw gsm-hoesje. Dit doet u door zelf het hoesje voor de Apple iPhone 6S te ontwerpen op onze website, met daarop uw favoriete foto’s en teksten. Steeds meer klanten kiezen voor deze optie en leggen een speciale gebeurtenis op deze manier vast op hun iPhone hoesje.  

Design hoesjes voor fanatieke sporters

Hebt u eenmaal uw iPhone 6S hoesje ontworpen, dan krijgt u voordat u deze bestelt een voorbeeld aangereikt in 3D. Bedrijven krijgen een gratis proefprint toegestuurd. Het Apple hoesje krijgt op deze manier een unieke dimensie. Ook bijzonder zijn onze design hoesjes en ook dit merken we door de vele bestellingen op onze website. Sportfanaten kunnen bijvoorbeeld hun hart ophalen met het boekhoesje sport design. Deze smartphone hoesjes zijn speciaal uitgevoerd met opbergvakjes. Ideaal om het lidmaatschapspasje van uw sportvereniging in op te bergen. Ook is er ruimte voor papiergeld, waarmee u na uw wedstrijden de consumpties betaalt.

Hoesje op maat voor Apple iPhone 6S

De prints zijn door B2C Telecom ontwikkeld en worden op het Apple iPhone 6S hoesje gedrukt in de hoogste kwaliteit inkt. Ook niet sportliefhebbers kunnen vanzelfsprekend uitstekend uit de voeten met onze design hoesjes. Het aanbod is namelijk erg groot en gevarieerd. Bovendien kunt u zelf een hoesje ontwerpen voor de Apple iPhone 6S, met daarop uw eigen afbeeldingen. Dat is nog eens echt een hoesje op maat! Op onze website wordt een handleiding getoond waardoor zelf een hoesje maken voor de Apple iPhone 6S kinderspel is.

Hoeft u niet zo nodig op te vallen, dan bent u waarschijnlijk meer gecharmeerd van onze TPU hoesjes. Deze iPhone cases zijn zeer flexibel en erg stevig. Kijk ook nog eens naar onze stijlvolle, multifunctionele stand cases. Het bekijken van foto's, video's en films is met dit soort iPhone hoesjes echt super handig.