Apple iPhone 7 telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone 7.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
987 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 62

Beloon iPhone 7 met hoesje van B2C Telecom

De iPhone 7 beschikt over geweldige specificaties en hier kunt u met een leuk hoesje van B2C Telecom nog lang van genieten. Het is dus een zeer verstandig besluit geweest om onze site te raadplegen. Onze gsm-hoesjes bieden de iPhone 7 niet alleen optimale bescherming, ze zorgen er ook nog eens voor dat dit toptoestel een onderscheidende look krijgt.

Boek en fliphoesjes zien er strak uit en geven de Apple iPhone 7 een zakelijke uitstraling. Ze zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Het materiaal is van hoge kwaliteit, er zijn speciale houders voor pasjes en de magnetische sluiting bevestigt het vermoeden dat het hoesje op maat gemaakt is voor de Apple iPhone 7.  

Design hoesjes uitdagend en bijzonder

Bijzonder wordt het als u voor een design hoesje kiest. Deze boekhoesjes hebben een speciale opdruk, die door B2C Telecom is gemaakt. Deze gsm-hoesjes worden ook op onze hoofdvestiging bedrukt. Een echte globetrotter zou wel eens wild enthousiast kunnen worden van het iPhone 7 hoesje met wereldkaart of van het telefoonhoesje met een kompas erop. We raden u aan een blik te werpen op ons assortiment. Het aanbod van design hoesjes is namelijk zeer divers en uitdagend.

Deze smartphonehoesjes kunnen dus al nadrukkelijk inspelen op uw persoonlijke wensen. Pas echt persoonlijk wordt het als u ervoor kiest zelf een hoesje te ontwerpen voor de Apple iPhone 7. Dit doet u op onze website met de Photo Case Designer. Door eigen foto’s en teksten toe te voegen op het gsm-hoesje krijgt de Apple iPhone 7 een unieke uitstraling, die uitsluitend bij u past en waar niemand anders op deze planeet mee rondloopt. Na het ontwerpen krijgt u direct een voorbeeld in 3D te zien en bedrijven die zelf hun iPhone hoesje ontwerpen krijgen gratis een proefdruk toegestuurd.   

Multifunctionele hoesjes voor iPhone 7

Mocht u naar hoesjes op zoek zijn die multifunctioneel zijn, dan willen u wijzen op onze fraaie stand cases. Deze smartphone cases beschikken over een extra standaard, waardoor de iPhone 7 horizontaal is neer te zetten. Handig als u bijvoorbeeld een documentaire of film wilt bekijken en de handen vrij wilt houden. Deze smartphone hoesjes zijn trouwens ook bedrukt met schitterende prints. Stijlvol en elegant, zo zou u onze stand cases gerust kunnen noemen.

Het is niet overdreven als u onze TPU cases ijzersterk noemt. Deze flexibele Apple hoesjes zijn gemaakt van het allersterkste materiaal en beschermen vooral de achterzijde van de iPhone 7 optimaal. Voor goedkope smartphonehoesjes voor de Apple iPhone 7 zit u goed op deze website.