Apple iPhone SE telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone SE.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
748 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 47

Meer body voor Apple iPhone SE met B2C Telecom-hoesjes

Als u voor de Apple iPhone SE een hoesje uit mag kiezen op onze website voelt u zich de koning te rijk. Het aanbod van gsm-hoesjes is namelijk zeer uitgebreid en gevarieerd. Alle smartphone hoesjes, cases en accessoires worden geleverd met de grootst mogelijke zorg, tegen de laagste kosten. Ze bieden bescherming en geven de Apple iPhone SE extra klasse.

Bij een klasse gsm horen hoesjes die ervoor zorgen dat het toestel in goede staat blijft verkeren. Dat doen onze boek en flip hoesjes. Met deze producten loopt u met de Apple iPhone SE het minste risico. Het toestel wordt namelijk aan alle zijden goed beschermd. Indien u naast degelijkheid ook op zoek bent naar een hippe uitstraling, dan is het handig om ons aanbod design hoesjes te bekijken. Dit zijn boekhoesjes met opvallende prints, die door B2C Telecom zijn samengesteld.

Altijd prijs met onze design hoesjes   

Mensen die graag een gokje wagen zouden wel eens uit kunnen komen bij het hoesje met casino design. Met dit iPhone hoesje hebt u sowieso de jackpot te pakken! Tegelijkertijd speelt u op safe, want dit smartphone hoesje beschermt optimaal tegen valschade. Het kan immers de beste overkomen dat de Apple iPhone SE een keer op de grond valt. Ook kasteelliefhebbers, dierenvrienden en bierdrinkers kunnen hun geluk beproeven met onze Apple hoezen.

De TPU cases zijn momenteel in de aanbieding en al vanaf 5,95 euro leverbaar. Dit is een schijntje, als u bekijkt dat deze Apple SE hoesjes zijn gemaakt van zeer sterk materiaal en de heftigste schokken kunnen opvangen. Aan de voorkant van de hoesjes is een verhoging gemaakt, waardoor het scherm van de Apple iPhone SE de grond niet kan raken. De TPU cases zijn ook nog eens het meest praktisch, omdat de gsm probleemloos in elke broekzak past.

Zelf hoesje ontwerpen unieke kans

Steeds meer klanten zien het als een uitdaging om hun eigen hoesje te ontwerpen. Dit is helemaal niet lastig en levert als resultaat op dat je een uniek iPhone hoesje in handen krijgt. De Apple iPhone SE krijgt een leuk hoesje als je er persoonlijke foto’s en teksten op kwijt kunt. Dat kan dus door op onze website een eigen hoesje te ontwerpen. Ook bedrijven kunnen hier gebruik van maken. Zij krijgen altijd een gratis proefdruk toegestuurd.

Extra opties bieden onze stand cases. Die beschikken namelijk behalve over vakjes voor papiergeld en pasjes ook over een standaard. Deze biedt uitkomst als u de Apple iPhone SE wilt gebruiken terwijl u de handen vrij wilt houden. Ook deze hoesjes zijn te verkrijgen in tal van trendy uitvoeringen.