Apple iPhone 8 Plus: de vertrouwde kwaliteit van Apple

Verstokte Apple-fans hoeven niet op iPhone X te wachten tot november, want in de vorm van de iPhone 8 plus is er een uitstekend alternatief dat nu al direct verkrijgbaar is. 

Betere camera en scherm dan iPhone 8

Het eerste dat opvalt aan de iPhone Plus 8 is zijn grote schermdiagonaal in vergelijking met de reguliere iPhone 8. Dat is handig als u graag op internet surft of video’s bekijkt, zeker als u ook nog eens beschikt over een mooie stand case die uw handen vrijhoudt. De resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 401 ppi resulteert bovendien in een haarscherp beeld waar de kleuren vanaf spatten.

Ook de camera van de Plus is duidelijk een verbetering ten opzichte van de standaardversie. Het betreft namelijk een dubbele camera, die de voordelen van een tele- en groothoeklens met elkaar combineert. Met optische zoom, een aanpasbare scherptediepte en de splinternieuwe portretbelichtingsfunctie maak jij voortaan de meest professionele foto’s met uw gsm.

Goedkoper dan iPhone X

Dat de iPhone Plus 8 meerwaarde biedt ten opzichte van de gewone iPhone 8 is dus duidelijk, maar hoe verhoudt hij zich eigenlijk tot de nieuwe iPhone X? Laten we eens kijken; dat laatstgenoemde toestel biedt ook de dubbele cameralens en de nieuwe portretbelichtingsfunctie. Exclusief voor de X is echter Face ID en een nieuw, innovatief design.

Daar waar u de iPhone 8 Plus kunt ontgrendelen met een normale vingerafdrukscanner, is dit bij de X niet mogelijk door het speciale design. Bij dat toestel kiest Apple daarom voor gezichtsherkenning in de vorm van Face ID.

 

In hoeverre dit even betrouwbaar werkt als een vingerafdrukscanner, valt nog maar te bezien. De iPhone 8 Plus houdt zich in dat opzicht dus prima staande ten opzichte van zijn concurrent die zo’n 240 euro duurder wordt. Met name als u absoluut het nieuwste van het nieuwste wilt, kunt u besluiten voor de X te kiezen.

iPhone 8 Plus beschermen met een hoesje

Naast de reeds hierboven genoemde voordelen, is de 8 Plus bovenal een typische iPhone. Dat betekent een supersnelle chip, een vlekkeloze werking en een stijlvolle behuizing met glazen achterkant. Omdat die natuurlijk gevoelig is voor schade door krassen of vallen, is het wel belangrijk deze te beschermen met een goed hoesje.

Bij B2C Telecom vindt u een breed aanbod hoesjes voor de iPhone 8 Plus. Van design hoesjes tot zelf ontworpen hoesjes en van TPU cases tot boek- en fliphoesjes; wij bieden werkelijk voor ieder wat wils. Kijk op uw gemak rond om het gsmhoesje uit te zoeken dat het beste bij u past. Heeft u vragen over een van onze producten? Mail naar info@b2ctelecom.be of bel ons op 014-423200.

Relevante blogs