Bescherm uw Sony Xperia XA1 met een hoesje!

Tegenwoordig zijn er tal van gsm's op de markt en het zijn meestal vooral de topmodellen die de show stelen. 

Hoesje voor een nog luxere uitstraling

Dat we hierboven het ontwerp eruit lichten, heeft een goede reden. De Sony Xperia XA1 is namelijk een toestel met twee gezichten. Enerzijds maakt de gsm indruk met zijn strakke lijnen, die in beginsel doen denken aan het veelgeprezen design van het duurdere topmodel Xperia XZ. Anderzijds is de XA1, in tegenstelling tot zijn grote broer, gemaakt van plastic in plaats van metaal.

Dat maakt de XA1 tot een eigenzinnig toestel met een zeer unieke uitstraling. De lijnen van de vormgeving stralen luxe uit, maar het gebruikte materiaal minder. De oplossing is gelukkig simpel, want met een mooi hoesje eromheen ziet niemand meer dat het om een gsm van plastic gaat. Zo creëert u het beste van beide werelden en doet het toestel qua uitstraling niet onder voor die van een topmodel.

 

Sony Xperia XA1: een waar multimediamonster

Het gebruik van een hoesje biedt bovendien nog meer voordelen, want zo profiteert u maximaal van de andere sterke punten van deze gsm. De Sony Xperia XA1 is namelijk een waar multimediamonster, dat een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit koppelt aan voldoende opslagruimte (32GB) voor opslag van al uw muziek, foto’s en video’s.

Die multimediale eigenschappen komen goed van pas, want B2C Telecom biedt in de vorm van standcases speciale hoesjes die het bekijken van al dit fraais nog eenvoudiger maken. Plaats de gsm in zijn hoesje op de tafel, bank of een bureau en de ingebouwde standaard zorgt ervoor dat u uw handen vrij hebt tijdens het bekijken van uw vakantiekiekjes of favoriete series. Dat is nog eens handig!

 

Groot gebruiksgemak door software en hoesje

Over vakantiekiekjes gesproken: ook die maakt u natuurlijk met de Xperia XA1. Zeker voor een midrange toestel bevat de gsm een werkelijk uitstekende camera, die met name opvalt door zijn hoge detailniveau en selfiecamera met autofocus. Ook filmen doet u in HD, waardoor u met deze gsm op zak altijd uw mooiste herinneringen haarscherp op de gevoelige plaat vastlegt.

Een laatste voordeel van de gsm willen we niet onbenoemd laten en dat is de fijne software. Bij aankoop van een gsm staren mensen zich soms blind op indrukwekkende hardware specificaties, maar een goed gebruikscomfort is minstens zo belangrijk. Koop bij de Sony Xperia XA1 een functioneel hoesje van B2C Telecom en u heeft op dit gebied een onverslaanbare combinatie!

Bekijk hier direct ons brede assortiment voor de Sony Xperia XA1 en kies onder meer uit standaardhoesjes, designhoesjes, boekhoesjes, TPU hoesjes en hoesjes zonder lip. Heeft u nog vragen? Stel ze via 014-423200 of mail ons op info@b2ctelecom.be.

Relevante blogs