De leukste iPhone hoesjes met en zonder venster

De iPhone 5 en 5S zijn nog altijd uitstekende smartphones die aan de strengste eisen van de moderne consument voldoen. 

Breed aanbod smartphonehoesjes met venster

Een hoesje met venster bevat namelijk een speciale uitsparing aan de voorkant. Hierdoor kun je de belangrijkste gegevens op het scherm van je smartphone direct bekijken, zonder hiervoor het hoesje open te klappen. Een goed voorbeeld van zo’n smartphonehoesje is dit design hoesje in unieke barok print met venster. Dit product sluit naadloos aan op jouw iPhone 5 of 5S en geeft jouw telefoon een helemaal hippe uitstraling. Daar kun je mee gezien worden!

Niet alleen op het gebied van looks, maar ook qua kwaliteit zit het bij deze telefoonhoes wel goed. Net zoals veel andere smartphonehoesjes op de website van B2C Telecom, is het hoesje gemaakt van hoge kwaliteit PU leer. Dit materiaal voelt prettig aan en biedt een effectieve bescherming tegen schade door krassen of vallen. Naast de uitsparing voor het venster, bevat dit designhoesje ook een speciale speakeropening aan de voorkant. Hierdoor hoef je het hoesje niet open te maken om een telefoongesprek te voeren. Ideaal wanneer je haast hebt of je handen gewoon vol zijn. Behalve de barokprint is dit smartphonehoesje ook te verkrijgen in talloze andere prachtige ontwerpen.

Design hoesje ook zonder venster mogelijk

Vind je bovenstaand hoesje weliswaar mooi, maar hoef jij er niet zo nodig een venster in? Dan kies je simpelweg voor de vensterloze variant zoals dit unieke iPhone 5 hoesje met koeienprint. Je geniet van dezelfde voordelen als bij het exemplaar met venster, maar hebt als extra pluspunt een magnetische sluiting aan de binnenkant. Hierdoor kun je jouw telefoon altijd zonder zorgen opbergen, omdat je weet dat de case automatisch goed gesloten is. Ook dit designhoesje is weer beschikbaar in talloze originele prints zoals huizen, jeans, katten en kentekenplaten.

Zelf je iPhone hoesje ontwerpen

Zit de juiste print er voor jou echter niet tussen? Dan kun je altijd nog zelf je telefoonhoesje ontwerpen. Kies als ontwerp bijvoorbeeld een foto van je kind, het logo van je bedrijf of een bewerkte afbeelding van je favoriete vakantiebestemming; de mogelijkheden zijn eindeloos. Upload simpelweg het plaatje van jouw voorkeur en voeg eenvoudig extra elementen toe. Dat is alles, je kunt direct bestellen! Zelf een telefoonhoesje maken kan zowel met hoesjes met als zonder venster. Meer weten? Stel je vraag via 014-423200 of stuur een mail naar info@b2ctelecom.be.

Relevante blogs