De nieuwe rage uit 2017: De Fidget Spinner!

Het is dé nieuwe trend van 2017: de Fidget Spinner. Deze leuke gadget is een origineel stukje speelgoed dat u eenvoudig met één hand eindeloos kunt laten spinnen. 

Helpt bij angst, stress en concentratieproblemen

Het succes van de Fidget Spinner kwam voor velen onverwacht, maar is volgens experts simpel te verklaren. De gadget biedt namelijk niet alleen talloze uren speelplezier, maar helpt ook nog eens bij een diversiteit aan problemen. Met name bij verschillende vormen van rusteloosheid blijkt het spinnen enorm te helpen.

Kampt uw dochtertje bijvoorbeeld met concentratieproblemen op school of heeft uw zoontje ADHD? Dan is de Fidget Spinner de ideale oplossing. Daar waar rusteloosheid normaal tot gedrag zoals penklikken of wiebelen met de stoel leidt, is spinnen het geruisloze alternatief. Het apparaatje is daarmee bij uitstek geschikt voor gebruik in een klaslokaal of kantoorruimte.

 

Spinnen is leuk, verslavend én makkelijk

Niet alleen onder kinderen is de Fidget Spinner een ware hype, ook bij volwassenen is de gadget populair. Of u nu last heeft van stress, concentratieproblemen of simpelweg verveling: spinnen is een uitstekende manier om er gemakkelijker mee om te gaan. In de klas, op kantoor of lekker thuis op de bank; spinnen kunt u overal.

In het dagelijks gebruik werkt het spinnen heel eenvoudig. Pak de Fidget Spinner met één hand vast tussen uw duim en wijs- of middelvinger en tik vervolgens met een andere vinger tegen een van de drie spaken. Het apparaatje begint meteen te draaien en doet dit bij voldoende vaart zelfs wel minutenlang. Na enige oefening zult u merken dat u steeds makkelijker en langer spint.

 

Kies uit verschillende kleuren en modellen

B2C Telecom biedt u de keuze uit meerdere varianten van de Fidget Spinner in tal van leuke prints en kleuren. Zo bieden wij een speciaal model met tandwielen voor nog meer spinplezier. En wilt u echt de show stelen in de klas of op het werk? Kies dan voor een van onze trendy lichtgevende modellen. Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens handig in het donker!

Maak direct een einde aan uw stress, angst of verveling en pak de hobby op die vele anderen momenteel zoveel plezier bezorgt. Bij B2C Telecom profiteert u van voordelige prijzen én gratis verzending vanaf €20. Heeft u een vraag over deze splinternieuwe gadget of wilt u meer weten over onze levervoorwaarden? Mail ons op info@b2ctelecom.be of bel naar 014-423200.

Relevante blogs