De perfecte bescherming voor uw gsm!

Bij B2C Telecom hechten we grote waarde aan de mening van onze klanten. We luisteren graag naar feedback en verwerken deze in onze nieuwste producten. 

Geef uw luxe hoesje een eigen ontwerp

Het eerste wat opvalt aan onze nieuwe hoesjes, is het strakke en luxe uiterlijk ervan. Zie hier bijvoorbeeld de versie voor de Samung Galaxy J5 2017. De elegante bookcase is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PU-leer, dat heerlijk zacht aanvoelt en opvalt door een luxueuze look. Daarnaast kenmerkt het hoesje zich door de mooie, helderwitte buitenkant en warme, donkergrijze binnenkant.

Dit nieuwe type hoesje van B2C Telecom is verkrijgbaar in verschillende varianten. Naast een effen witte versie kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met een prachtig design. Bovendien is het zelfs mogelijk om het hoesje zelf eenvoudig te voorzien van een eigen ontwerp. Dat doet u al in enkele stappen in de handige ontwerpmodule op onze website.

 

De beste bescherming aan de binnen- en buitenkant

Naast een strak en luxe uiterlijk, zijn vooral de beschermende eigenschappen van een gsm hoesje van belang. Ook in dat opzicht zit u met deze nieuwe bookcase wel goed. De goede kwaliteit van het kunstleren omhulsel zorgt ervoor dat uw dure gsm uitstekend is beschermd tegen krassen en schade door een ongelukkige val.

Dat laatste komt mede door de speciale TPU-houder aan de binnenzijde, waarin de gsm stevig zit vastgeklemd. Dit duurzame type rubber omklemt uw gehele gsm en beschermt daarmee ook de hoeken tegen schade in geval van stoten of vallen. De dichte knopuitsparingen aan de zijkant zorgen er daarnaast voor uw gsm blijft afgeschermd voor stofdeeltjes en andere vuiligheid.

 

Gsm hoesje met maximaal gebruikscomfort

Een gsm hoesje kan nog zo mooi zijn en maximale bescherming bieden; het moet in het dagelijks gebruik vooral comfortabel zijn. Bij de ontwikkeling van dit nieuwe product hebben we daarom rekening gehouden met de commentaren van onze klanten. Zo bevat het hoesje bijvoorbeeld sterke magneten, waardoor het na sluiting stevig dicht blijft zitten.

Wil je tegelijkertijd bellen? Geen probleem, want dankzij de speciale speakeruitsparing aan de voorzijde kunt u prima telefoongesprekken voeren met de klep gesloten. Ook aan andere handige uitsparingen hebben we gedacht, zodat u via de onderzijde met één beweging je oordopjes of oplader kunt aansluiten. Wel zo makkelijk!

Andere functionaliteiten die het hoesje completeren zijn het handige opbergvakje voor een pasje en de mogelijkheid om het horizontaal te gebruiken als standaard. Zo kijkt u uw favoriete series op uw gsm en heeft u tegelijkertijd uw handen vrij. Kijk nu direct op onze site of dit hoesje ook verkrijgbaar is voor uw model gsm.

Relevante blogs