De PopSocket voor meer grip op je gsm

U kent het wel: u wilt een leuke selfie maken, maar tijdens het maken van de foto glipt uw dure gsm uit uw handen. Als uw toestel dan geen hoesje of screenprotector heeft, is de kans op een kapotte gsm erg groot. B2C Telecom verkoopt daarom nu de PopSocket; handig als standaard of om uw gsm gemakkelijk vast te houden.

Handige button voor meer houvast

De hippe designs van moderne smartphones zijn zowel een zegen als een vloek. Telefoons worden namelijk steeds gladder, strakker en dunner. Dat ziet er weliswaar mooi uit, maar gaat ten koste van de grip. Hierdoor neemt het risico toe dat uw toestel gemakkelijk uit uw hand of tas glijdt. Talloze bezitters van kapotte smartphones kunnen hierover meepraten.

De PopSocket biedt nu een eenvoudige en goedkope oplossing. Deze handige button plakt u vast aan de achterkant van uw gsm of tablet, zodat u een extra houvast hebt en het apparaat niet meer uit uw vingers glipt. Klem de button simpelweg tussen twee vingers en het risico op vallen is zo goed als weg. Bovendien wordt het nemen van de mooiste selfies zo een stuk comfortabeler!

Gebruik als standaard tijdens bekijken van video’s op uw gsm

De PopSocket is niet alleen ideaal om uw gsm van extra grip te voorzien, maar heeft ook nog een andere functie. De button is namelijk speciaal ontworpen om als handige standaard te fungeren. Ideaal als u uw gsm langere tijd achter elkaar wilt gebruiken, zonder hiervoor uw handen nodig te hebben.

Met name voor het bekijken van video’s op uw gsm of tablet is de PopSocket de ideale oplossing. Plaats de button aan de achterzijde precies in het midden van je toestel. U kunt uw gsm nu schuin naar achteren op tafel zetten, zodat het scherm precies in uw richting staat. Ondertussen heeft u uw handen vrij en kunt u op uw gemak gaan zitten.

PopSocket Emoji voor extra hippe uitstraling

Heeft u al een trendy gsm met een flitsend uiterlijk? Dan wilt u natuurlijk niet dat een saaie button ten koste gaat van de uitstraling hiervan. De PopSocket heeft daarom een superhip uiterlijk gekregen en is de ideale aanvulling op uw mooie gsm. De standaardkleuren zijn wit en zwart, waardoor u altijd een geschikte button voor uw toestel vindt. Denk hierbij onder andere aan modellen van Apple, Huawei, Samsung, Sony, HTC, Lenovo, Wiko en nog vele andere.

Wist u trouwens dat de PopSocket ook in speciale Emoji-uitvoeringen verkrijgbaar is? B2C Telecom biedt u de keuze uit PopSockets met verschillende emoji’s, zodat u exact de emoji kunt kiezen die bij u of uw gemoedstoestand past. Bekijk hier een van onze populairste uitvoeringen of neem bij vragen contact op via 014-423200 of info@b2ctelecom.be.

Relevante blogs