Hoesjes B2C Telecom maken dual camera gsm dubbel speciaal

HTC, LG en Huawei zijn trendsetters in het aanbieden van dual camera smartphones. Maar ook Apple en Samsung zijn overstag gegaan. Dit betekent dat dual camera smartphones een blijvertje zijn. 

Huawei P10

De Huawei P10 heeft niet alleen een prachtig design en een ultrasnelle processor, maar ook camera’s van hoge kwaliteit. De scherptediepte ligt bij een dubbele camera zeer hoog, waardoor zeer veel details in foto’s zichtbaar zijn. Hiervoor heeft Huawei gezorgd met de twee Leica-camera's van 12 megapixels per stuk.

 

Natuurlijk is een goede bescherming van deze gsm een must. Hier zorgt u voor met een Huawei P10 hoesje van B2C Telecom. Dankzij een fraai Huawei P10 design hoesje blijft het scherm van de gsm in uitstekende staat. Hierdoor verschijnen foto’s altijd even scherp en helder in beeld. Overigens heeft ook de Huawei P10 Plus een dubbele camera op de achterkant.

Apple iPhone 8 Plus

De Apple iPhone 8 Plus biedt de best smartphone camera tot nu toe, dankzij de tweede lens achterop. De 12 megapixel-camera heeft een nog grotere en snellere sensor dan die van de iPhone 7 Plus. Ook in situaties met weinig licht kunt u zeer scherpe foto’s schieten. Tevens kunt u kiezen uit verschillende opties voor Portretbelichting, waarmee u professionele effecten aan uw foto’s toevoegt. De tweede lens zorgt verder voor tot wel 10x digitale zoom op foto’s.

Natuurlijk schudt u het bedrag dat u voor dit toestel moet neerleggen niet zomaar uit uw mouw. Daarom koopt u een leuk Apple iPhone 8 Plus hoesje bij B2C Telecom. Kiest u bijvoorbeeld een flexibel Apple iPhone 8 Plus TPU hoesje, dan bent u niet gelijk de klos als het apparaat een keer op de grond valt. U kunt ook zelf een Apple iPhone 8 Plus hoesje ontwerpen. Dit maakt dit toestel met dubbele camera’s dubbel speciaal. 

Samsung Galaxy Note 8

De Galaxy Note 8 heeft een scherm van 6,3 inch en is de eerste Samsung-smartphone met dubbele camera. Deze camera is van zeer hoge kwaliteit. Zo wordt de extra lens gebruikt om optische zoom mogelijk te maken en kunt u tweemaal inzoomen zonder enig kwaliteitsverlies van beeld. Ook kunt u met de Live Focus-modus een scherpte-diepte-effect toevoegen aan uw portretfoto’s.

 

Dit formidabele toestel is natuurlijk veel te kwetsbaar zonder een Samsung Galaxy Note 8 hoesje van B2C Telecom. Een beschermende Samsung hoes zorgt ervoor dat de camera’s hun werk kunnen blijven doen. U zou kunnen denken aan een Samsung Galaxy Note 8 stand case. Dankzij de standaard kunt u van beelden genieten terwijl u de handen vrij hebt.

Conclusie

Dubbele camera’s die elkaar ondersteunen tijdens het maken van een foto zorgen voor een betere beeldkwaliteit en een snellere focus. Daarnaast zijn meer details zichtbaar op foto’s en kunnen fotografen genieten van nog veel meer extra mogelijkheden. We zijn dus nog lang niet af van smartphones met dubbele camera’s. U kunt erop rekenen dat de hoesjes van B2C Telecom deze gsm’s optimaal ondersteunen en beschermen.

Relevante blogs