Lenovo Tab 10: veelzijdige familietablet voor jarenlang gebruik

Op zoek naar een tablet voor het hele gezin? Een tablet die niet de hoofdprijs kost, maar waarmee u tegelijkertijd de meeste dingen kunt doen die u wilt? Dan is de Lenovo Tab 10 voor u gemaakt. 

Flexibel inzetbaar in het dagelijkse gezinsleven

Een computer koopt u om op te werken en een telefoon heeft u om te bellen en om snel zaken op te checken. Maar met welk apparaat zit u nu écht comfortabel op de bank? Met een scherm dat handzaam genoeg is om in de woonkamer van hand tot hand te gaan maar tegelijkertijd groot genoeg om films en series op te kijken? Juist, dat is de tablet.

In het moderne gezinsleven is de aanwezigheid van een tablet geen overbodige luxe. Dan rest alleen nog de vraag: welke tablet kiest u. We moeten reëel zijn: een tablet is een gebruiksproduct. Zowel kinderen als volwassenen gebruiken hem de hele dag door voor allerhande zaken, waardoor een krasje snel is gemaakt. Des te meer reden om een goede tablethoes te gebruiken!

De Lenovo Tab 10 is precies ontwikkeld voor het drukke gezinsleven zoals we dat hierboven beschrijven. Het is geen peperduur apparaat dat u met fluwelen handschoentjes hoeft te behandelen, maar biedt voor zijn betaalbare prijs alle functionaliteit die u maar kunt verwachten. Zo bent u verzekerd van snel werkende apps door een Quad Core-processor, prachtige beelden door een IPS-paneel met handige 16:10 resolutie en vrijwel ongelimiteerde opslagcapaciteit door het uitbreidbare geheugen.

 

Waarvoor is de Lenovo Tab 10 het meest geschikt?

De Lenovo Tab 10 is dan ook op zijn best als u hem gebruikt voor alledaagse zaken. Check comfortabel op de bank uw social media of bekijk in een handomdraai een video op YouTube. Bekijk met het hele gezin die leuke vakantiefoto’s van vorig jaar of ga videobellen met uw familielid in het buitenland. Eenmaal gewend aan deze tablet, kunnen u en uw gezin niet meer zonder.

Voor welke situaties is de Lenovo Tab 10 minder geschikt? Dat is simpel: voor zware taken die bijzonder veel rekenkracht vereisen. Denk aan het spelen van de nieuwste games, het op professionele wijze bewerken van foto’s of het bekijken van video’s in (ultra)HD-kwaliteit. Maar laten we eerlijk zijn: voor een tablet die dat allemaal kan, betaalt u vele malen meer.

 

De Lenovo Tab 10 is dan ook vooral een apparaat dat het hele gezin gebruikt voor zijn dagelijkse portie entertainment. Met speciale kindermodus voor tijd- en toegangsrechten en met voldoende rekenkracht om vrijwel alle doorsnee taken uit te voeren. Mocht u deze tablet aanschaffen, reken er dan maar op dat hij veel en intensief wordt gebruikt.

Bescherming door middel van een speciale tablethoes voor de Lenovo Tab 10 is dan ook onontbeerlijk. Die vindt u bij B2C Telecom in tal van hippe designs, tegen een voordelige prijs die past bij die van de tablet. Daarnaast bieden we handige screenprotectors om de levensduur van het scherm te verlengen. Zo bent u verzekerd van een betaalbare en goed beschermde tablet waarmee u vele jaren vooruit kunt.

Relevante blogs