Maak zelf een iPad-hoesje

Bent u de trotse eigenaar van een iPad? Dan mag u uzelf gelukkig prijzen, want de telefoons en tablets van Apple staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en mooie uiterlijk. Net zoals andere apparaten in dit productsegment hebben ze echter één nadeel: de behuizing is enigszins kwetsbaar voor schade. Gelukkig lost u dat simpel op met een stijlvol hoesje.

Een hoesje voor je iPhone: uitkiezen of zelf maken?

Een hoesje voor uw iPhone is de beste manier om het toestel te beschermen tegen valschade en krassen. Met name de nieuwe generatie iPhones, waarvan de behuizing vrijwel geheel bestaat uit glas, is zeer gevoelig voor externe invloeden. We moeten eerlijk zijn: het glazen omhulsel ziet er fantastisch uit, maar als er een barst in komt wordt dit natuurlijk een heel ander verhaal.

 

Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, is het zaak om uw dure iPhone te beschermen met een goed hoesje. Bij B2C Telecom vindt u hoesjes voor vrijwel alle denkbare iPhones, van oude en goedkope modellen tot nieuwe en duurdere varianten. Het enige wat u hoeft te besluiten, is of u een bestaand telefoonhoesje wilt uitkiezen of er liever zelf eentje wilt maken.

Dat laatste doet u namelijk heel snel en eenvoudig via de ontwerpmodule op onze website. Upload een eigen afbeelding, voeg clipart of tekst in en kies een achtergrondkleur en effecten. Zelf een ontwerp samenstellen voor je telefoon is op deze manier een fluitje van een cent. Hoeft u niet zo nodig zelf hoesjes te maken, maar hecht u wel waarde aan een mooi ontwerp? Bekijk dan onze design hoesjes.

Keuze uit een breed aanbod iPad-hoesjes

Naast hoesjes voor de iPhone, bieden we bij B2C Telecom ook tablethoezen voor uw iPad. Misschien wel nog meer dan een telefoon is een tablet gevoelig voor schade, omdat deze in de praktijk vaak door het hele gezin wordt gebruikt. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is een kras al na één dag gebruik zo gemaakt.

 

Ook nog meer dan een telefoon, biedt het gebruik van een hoes ook meerwaarde in functioneel opzicht. Een goede stand case is bijvoorbeeld bijna onmisbaar om video’s en foto’s zonder gebruik van uw handen comfortabel te bekijken en door de grotere afmetingen komt het ontwerp van een tablethoes nog beter tot zijn recht. Bekijk hier al onze tablethoesjes voor Apple-producten.

Relevante blogs