Prachtige unieke design hoesjes voor bijna alle gsm's

Wilt u uw dure gsm beschermen zonder dat dit ten koste gaat van de trendy uitstraling? Dan kiest u voor een hip design hoesje van B2C Telecom. 

Design hoesje met venster

Maar laten we eerlijk zijn: het omhullen van uw gsm met een hoesje heeft ook nadelen. Een daarvan is een verminderde zichtbaarheid van uw gsmscherm, waar regelmatig handige informatie zoals de tijd en nieuwe meldingen op verschijnt. Om dit op te lossen, heeft B2C Telecom speciale design hoesjes met venster in het assortiment.

Onze vensterhoesjes zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Van fleurige bloemenprints tot vertederende dierenafbeeldingen en van een stoere houtlook tot trendy foto’s; bij ons vindt u altijd een hoesje met de uitstraling die bij u past. Het vensterhoesje is niet voor alle merken gsm's verkrijgbaar, maar uiteraard wel voor de meest populaire modellen.

 

Design hoesje met lipje

Een design hoesje met lipje is een beproefd en elegant ontwerp om uw smartphone de hoogst mogelijke bescherming te bieden. Het lipje zit er niet voor niets, want deze magnetische sluiting zorgt ervoor dat de voorzijde van de hoes te allen tijde stevig dicht blijft zitten. Hiermee voorkomt u dat de voorste flap openklapt en het toestel alsnog schade oploopt tijdens een val.

Een ander kenmerk van onze hoesjes met lipje is de extra opbergruimte aan de binnenzijde. Aan de binnenkant van de voorzijde is namelijk plek voor onmisbare zaken zoals pasjes, briefgeld en notities. Hierdoor heeft u de belangrijkste spullen altijd bij u, zonder dat u hiervoor een aparte tas of portemonnee hoeft mee te nemen. Deze hoesjes bieden wij aan voor alle bijna alle type gsm's.

 

Boekhoesje met origineel ontwerp

Een andere uitstekende optie is een klassieker onder de gsmhoesjes: het welbekende boekhoesje. De stevige case biedt u gsm een optimale bescherming en bevat speciale uitsparingen voor aansluitingen van uw oplader en hoofdtelefoon. De handige magnetische sluiting aan de binnenkant maakt de voorzijde bovendien eenvoudig omklapbaar, zodat u het scherm van uw gsm net als anders kunt gebruiken.

Ook op het gebied van boekhoesjes heeft u bij B2C Telecom de keuze uit een gevarieerd aanbod modellen. Bedrukking met hoge kwaliteit UV-inkt zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de door u gekozen print. Net als onze design hoesjes met venster, zijn onze boekhoesjes beschikbaar voor alle bijna populaire gsm's van dit moment. 

Relevante blogs