HTC 10 telefoonhoesjes

HTC 10 accessoires

HTC 10: toptoestel verdient hoesje van B2C Telecom 

Het strakke en elegante design van de HTC 10 is een lust voor het oog. Dit is ook meteen de opvallendste eigenschap van dit toestel. Hoewel de hardware en de camera, vooral ten opzichte van voorganger One A9, er ook zeer zeker mogen zijn. Een hoesje voor de HTC 10 is natuurlijk een must. Maar daar was u zelf waarschijnlijk ook al achter. 

U bevindt zich immers momenteel niet voor niets op onze website, waarop een zeer uitgebreid arsenaal aan hoesjes te vinden is voor de HTC 10. Deze zorgen ervoor dat het hoogwaardige, strak afgewerkte materiaal van dit bijzonder fraaie toestel behouden blijft. HTC heeft naar eigen zeggen een Ultra-Selfie-camera op de voorkant van het toestel geïnstalleerd, met 5 megapixel inclusief optische beeldstabilisatie. 

Maak eigen hoesje voor HTC 10 

Mocht u de trotse bezitter zijn van de HTC 10, dan hebt u als rechtgeaarde selfieliefhebber natuurlijk al een kwalitatief hoogstaande collectie foto’s bij elkaar geschoten. We kunnen ons voorstellen dat u een deel van die foto’s graag op uw GSM hoesje zou willen terugzien. In dat geval hebben we goed nieuws voor u: dat kan! Op deze website kunt u namelijk zelf een hoesje ontwerpen voor de HTC 10. Grijp uw kans en maak van uw HTC 10 een waanzinnig unieke gadget! 

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om de HTC 10 te voorzien van een bijzonder smartphonehoesje. We raden u aan een blik te werpen op onze geweldige collectie design hoesjes. Deze hoesjes zijn niet alleen oogstrelend, maar bieden de smartphone ook beschutting tegen allerlei gevaren van buitenaf. Een toestel als de HTC 10 kan gewoon niet zonder de bescherming van een hoesje. Het toestel is al duur genoeg, dus zit u niet te wachten op extra kosten bij beschadiging. 

Hoewel u in het begin extra zuinig zult zijn met het apparaat, kunt u in een moment van nonchalance de HTC 10 uit de handen laten vallen. Zonder een hoesje loopt u dan het risico dat vitale onderdelen onder de motorkap buiten werking treden. Gelukkig zijn onze GSM hoesjes gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer, waardoor onherstelbare schade achterwege zal blijven.    

Bescherm HTC 10-scherm met screenprotector

De strak afgewerkte achterkant van de HTC 10 loopt vloeiend over in de volledig glazen voorkant. Hierdoor heeft de HTC 10 een prachtig premium-effect. Dit schitterende element kunt u behouden door te kiezen voor een screenprotector. Eigenlijk kan de HTC 10 behalve zonder een leuk en beschermend hoesje ook niet zonder een screenprotector. Bestelt u deze beide bij B2C Telecom, uiteraard tegen lage kosten, dan kunt u nog lange tijd vooruit met dit prachtige toestel.