HTC Desire 820 telefoonhoesjes

HTC Desire 820 accessoires

Bescherm HTC Desire 820 met hoesjes B2C Telecom 

De HTC Desire 820 heeft een 5.5 inch groot scherm met 720p HD-resolutie en een 64-bit processor met 8 rekenkernen. Deze smartphone verduurzaamt u met een HTC Desire 820 hoesje van B2C Telecom. Als u een speciale case wilt kunt u zelf een uniek HTC hoesje ontwerpen. Maar u kunt ook voor andere exclusieve en zeer goedkope alternatieven gaan, zoals boek hoesjes, TPU hoesjes en stand cases.

Heeft u al eens gekeken naar onze collectie HTC Desire 820 stand cases? Deze hoesjes zijn zeer elegant en hebben hele opvallende prints. Dit is een keer iets anders voor uw HTC Desire 820 in plaats een saai zwart hoesje. Met de op maat gemaakte plastic case heeft u altijd toegang tot alle knoppen en poorten en kunt u laders, headsets, volumeknoppen en vergrendelknoppen zeer makkelijk gebruiken. Deze stand cases zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit materialen. Hierdoor ontstaat zeker geen val- of stootschade aan uw HTC Desire 820.  

HTC Desire 820 hoesje maken met foto van vakantie

Vindt u de printjes op deze cases toch niet zo geschikt? Heeft u hier een heel ander, origineel idee over? Dan willen we u adviseren zelf een HTC Desire 820 hoesje te ontwerpen. Probeer het en zet zelf een feestelijke foto van een vakantie of een huisdier op het gsm hoesje. Met onze Phone Case Designer kunt u wel tien foto’s op het HTC Desire 820 hoesje zetten. Heeft u een leuke vakantie achter de rug? Zet hier dan foto’s van op het HTC Desire 820 hoesje. Het leuke is dat u al uw creativiteit kunt leggen in het eigen design.  

TPU hoesjes HTC zeer praktisch

Onze HTC Desire 820 hoesjes zijn bijzonder en zeer praktisch. Dat geldt ook voor de flexibele en degelijke TPU hoesjes. Dit zijn sobere smartphone hoesjes, voor mensen die niet van zoveel opsmuk houden. Deze hoesjes zijn erg duurzaam aangezien ze niet kunnen breken, in tegenstelling tot harde hoesjes. Alle knoppen van het toestel zijn zonder enige moeite te bedienen dankzij de juiste uitsparingen. Door de handige anti-slip afwerking aan beide randen kan uw HTC niet makkelijk uit uw handen vallen. U maakt de bescherming pas compleet door er een screenprotector bij te nemen. Deze HTC Desire accessoire voorkomt krassen en vuil op het scherm.

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • HTC Desire 820 screenprotectors beschermen touchscreen
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Zeer snelle levering