HTC One A9 telefoonhoesjes

HTC One A9 accessoires

B2C Telecom heeft mooiste HTC One A9 hoesjes

De HTC One A9 is een alternatief voor de HTC One M9. Dat toestel is krachtiger, maar heeft een dikker ontwerp. Met een dikte van slechts 7 millimeter past de HTC One A9 moeiteloos in elke broekzak. Bovendien beschikt de HTC One A9 over een vingerafdrukscanner onder het scherm, waarmee u de smartphone snel kunt ontgrendelen. Voor dit elegante toestel heeft B2C Telecom tal van fraaie en onderscheidende HTC One A9 hoesjes in de aanbieding.

De HTC One A9 is een mooi gemaakte smartphone met goede hardware, verpakt in een dun design. HTC legt met deze gsm de focus op design, camera en geluid. De gsm heeft een lichte, dunne en verfijnde metalen behuizing die uit één stuk is gemaakt. B2C Telecom heeft stand cases in het assortiment die uitstekend bij de HTC One A9 passen. Dit zijn op maatgemaakte smartphone hoesjes, die beschikken over opbergvakjes voor pasjes en briefgeld.

Stand cases HTC One A9 multifunctioneel

De stand cases hebben bovendien een standaard. Zo geniet u van nog meer comfort met de HTC One A9. De printjes zijn leuk en opvallend en de magnetische sluiting is bijzonder handig en veilig. Het is namelijk belangrijk dat de HTC One A9 beschermd wordt als die per ongeluk op de grond valt. Indien het HTC hoesje niet goed afsluit, kan dit onherstelbare schade tot gevolg hebben. Daarnaast is het materiaal waarvan de stand cases gemaakt zijn zeer schokbestendig.

Gelukkig is dat ook het geval bij onze zeer flexibele TPU cases. Hierdoor kan het dunne design van de HTC One A9 tegen een stootje. Zo lopen de gebogen randen van het design haast naadloos over in het lichte curve van het glas aan de voorkant. Dit is natuurlijk zonder bijvoorbeeld een solide HTC One A9 TPU case zeer kwetsbaar. De achterkant en de zijkanten van de gsm worden met een TPU hoesje goed bedekt. Het fijne aan dit hoesje zijn de opstaande randen. Mocht de gsm een keer vallen, dan raakt het scherm niet direct de grond.

HTC One A9 TPU case met screenprotector

Neemt niet weg dat bij een TPU case vaak een screenprotector wordt besteld. Deze HTC accessoire is gemakkelijk te bevestigen op het apparaat. Om het u nog makkelijker te maken hebben we een instructie-video op onze website geplaatst. Mocht u in de buurt zijn van onze vestiging in Geldrop (NL), dan helpen onze medewerkers u graag ter plekke met het bevestigen van de screenprotector. De beste HTC One A9 hoesjes en screenprotectors bestelt u bij B2C Telecom.