HTC U11 telefoonhoesjes

HTC U11 accessoires

Bescherm HTC U11 met hoesjes B2C Telecom

De HTC U11 is een toestel in het hogere segment. Het heeft high-end specificaties en een mooi design. Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 835-chip, 4GB aan RAM en 64GB aan opslagruimte. Heeft u een goedkoop hoesje nodig, dat de dure HTC U11 op een goede manier beschermt? Dan komt u uit bij de HTC U11 hoesjes van B2C Telecom. We hebben hoesjes in allerlei vormen, soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een design hoesje, stand case of TPU case. U kunt ook zelf een HTC U11 hoesje maken.

Ook voor het maken van foto’s zit u met de HTC U11 goed. Die worden geschoten met de 12 megapixel-camera aan de achterkant en de 16 megapixel-frontcamera. Dit toptoestel van HTC kost een aardige duit, dus is een leuk smartphone hoesje zeer aan te bevelen. Deze HTC hoesjes bestelt u bij B2C Telecom tegen zeer geringe kosten. Onze smartphone hoesjes en de HTC U11 vormen een uitstekende match.

Werp uw blik maar eens op onze design hoesjes. Deze zijn uniek en op maat gemaakt voor uw gsm. De design hoesjes maken van uw smartphone een opvallende gadget. De HTC hoesjes zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer en TPU. Hierdoor maken krassen, vuil, scheuren en andere beschadigingen geen kans. De voorkant van een design hoesje is voorzien van uitsparingen voor de speaker. In speciale opbergvakjes kunt u pasjes en briefgeld opbergen.

Maak zelf HTC U11 hoesje

Heeft u niet per se een print nodig op uw smartphone hoesje? Dan zal ons aanbod TPU hoesjes u wel bevallen. Op deze hoesjes bedrukken wij overigens ook prints, maar we hebben ook vele standaard TPU hoesjes in de aanbieding. Bij dit hoesje is een screenprotector nodig. Dit komt omdat het scherm van uw HTC U11 met dit hoesje voor een groot deel vrij blijft liggen. Ook kunt u bij B2C Telecom zelf een HTC U11  hoesje ontwerpen met mooie foto’s. Maak bijvoorbeeld een leuk HTC hoesje met foto’s van een vakantie of van uw gezin. Het is een eitje om eigen teksten en maximaal 10 afbeeldingen op het hoesje te zetten. De foto’s zijn te uploaden vanuit uw Instagram account.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken