Huawei G8 telefoonhoesjes

Huawei G8 accessoires

Bescherm Huawei G8 met leuke hoesjes B2C Telecom

De Huawei G8 is de opvolger van de Huawei Ascend G7 en heeft een hele goede prijs kwaliteit verhouding. De smartphone heeft een 5,5 inch Full HD LCD-scherm en een 1,5 GHz octa-core processor met 2 of 3 GB werkgeheugen. Bent u op zoek naar een leuk Huawei G8 hoesje? Koop dan een design hoesje, TPU case, stand case of boekhoesje bij B2C Telecom. U kunt ook zelf een uniek Huawei G8 hoesje ontwerpen, met eigen teksten en foto’s. 

De Huawei G8 loopt op Android 5.1 Lollipop met Huawei's eigen EmotionUI. Verder beschikt de gsm over een volledig aluminium unibody-behuizing met vingerafdrukscanner. Deze middenklasser beschermt u natuurlijk met een goedkoop hoesje. Onze gsm hoesjes komen in allerlei vormen, soorten en maten. Met de 13 megapixel-camera aan de achterkant en de voorkant kunt u mooie foto’s maken. Die foto’s kunt u gebruiken bij het zelf ontwerpen van een Huawei G8 hoesje. De smartphone hoesjes van B2C Telecom en de Huawei G8 vormen een prima match. Kijk maar eens naar een design hoesje. Deze zijn zeer exclusief en op maat gemaakt voor uw Huawei. 

Huawei G8 design hoesjes hebben unieke prints 

De design hoesjes maken uw smartphone zeer opvallend. Deze Huawei hoesjes zijn gemaakt van TPU en PU-leer. De kans op valschade is met deze smartphone cases nihil. De designs, die gemaakt zijn in verschillende thema’s, staan op boekhoesjes, TPU hoesjes en stand cases. Het is aan u om te bepalen welk hoesje het best bij u past. Alle Huawei G8 hoesjes beschikken over voldoende uitsparingen. In boekhoesjes en stand cases kunt u pasjes en briefgeld opbergen.

Ontwerp uw eigen Huawei G8 hoesje

U kunt ook zelf een uniek Huawei G8 hoesje maken. De print kunt u op een boekhoesje of een TPU hoesje zetten. Bij onze TPU hoesjes kunt u het beste een screenprotector bestellen. Het scherm van de Huawei G8 ligt voor een groot deel vrij met een TPU case. Ontwerp zelf bijvoorbeeld een leuk Huawei hoesje met foto’s van uw sportheld of popidool. Met het grootste gemak zet u maximaal 10 afbeeldingen op het hoesje. De foto’s zijn te uploaden vanuit social media.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken