Huawei Honor 5C telefoonhoesjes

Huawei Honor 5C accessoires

Huawei Honor 5C nog luxueuzer met hoesje B2C Telecom 

Huawei heeft met de Honor 5C een toestel op de markt gebracht dat over zeer luxe hardware beschikt. De 2 GHz octa-core Kirin 650-processor zit lang niet in elke GSM van deze prijsklasse. Dit wordt gekoppeld aan een groot 5,5 inch beeldscherm, waardoor het niet verstandig is deze GSM te gebruiken zonder een beschermend hoesje. 

De Huawei de Honor 5C is voorzien van riante camera's, met een 13-megapixelsensor aan de achterkant en een camera met maar liefst 8 megapixel aan de voorkant. Aangezien u de prachtige foto’s die u hiermee schiet scherp terug wilt blijven zien, is het logisch dat u de Huawei de Honor 5C op een beschermend hoesje trakteert. Feitelijk verwent u uzelf ook met een leuk GSM-hoesje, want het geeft de goed bedeelde Huawei Honor 5C een nog luxueuzer voorkomen.   

Huawei Honor 5C elegant met design hoesje 

De smartphone wint aanzienlijk in elegantie door een keuze te maken uit ons assortiment design hoesjes. U loopt er zeer exclusief bij met onze eigen ontwerpen, die in geen enkele andere webshop terug te vinden zijn. Maar wat deze smartphonehoesjes vooral doen: de Huawei Honor 5C van alle kanten goed beschermen. 

Dat is nodig, want de behuizing van moderne smartphones krijgt een steeds chiquer uiterlijk. Met een hoesje loopt dit geen deukjes op, mocht zich een incident voltrekken. Daar hoeft u zelf nog niet eens debet aan te zijn, een vriendin of vriendin kan het toestel immers ook per ongeluk uit de handen laten vallen tijdens het checken van een hippe foto.    

U kunt voor het beschermen van de Huawei Honor 5C ook volstaan met een TPU hoesje. Dit levert een minder oogstrelende maar wel adequate bescherming op van de Huawei Honor 5C, zonder in te boeten aan flexibiliteit. We raden u dan wel een screenprotector te gebruiken, die ervoor zorgt dat er geen krassen en vuil achterblijven op het kostbare beeldscherm. Overigens kan een goede screenprotector nooit kwaad, ook niet als u besluit uw eigen hoesje te gaan ontwerpen. Want dat kan bij B2C Telecom! 

Eigen hoesje maken voor de Huawei Honor 5C 

Een eigen hoesje maken voor de Huawei Honor 5C is vrij simpel, maar o zo aantrekkelijk! Hoe u dat doet, wordt op een zeer praktische manier uitgelegd op onze website. Ook voor mensen die niet goed weten hoe een screenprotector dient te worden bevestigd op het scherm van de smartphone, is overigens een handleiding beschikbaar op onze website. De service van B2C Telecom reikt verder dan alleen het leveren van hoesjes, screenprotectors en anders accessoires voor je smartphone!