Huawei Honor 6 Plus telefoonhoesjes

Huawei Honor 6 Plus accessoires

Huawei Honor 6 Plus verdient hoesjes B2C Telecom

De Huawei Honor 6 Plus is een upgrade van de Huawei Honor 6. De Honor 6 Plus wordt aangestuurd door een 64-bit 1,8GHz octacore-processor, die wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. Het fraaie scherm van de Honor 6 Plus is 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Zoals Huawei furore maakt met top gsm's, zo doet B2C Telecom dit met smartphone hoesjes. Neem een onderscheidend design hoesje of een Huawei Honor 6 Plus stand case en bescherm het toestel tegen alle mogelijke gevaren.

Honor is het submerk van Huawei. Hierdoor zou u in eerste instantie een budgetsmartphone verwachten. Maar dat is bij de Huawei Honor 6 Plus alles behalve het geval. Zo moet de 3600 mAh-accu op een volle lading twee dagen mee kunnen gaan. Met het juiste Huawei Honor 6 Plus hoesje zorgt u er in elk geval voor dat het toptoestel zo lang mogelijk meegaat. Als u voor een Honor hoesje van B2C Telecom kiest, dan kiest u automatisch voor duurzaamheid.

Huawei Honor 6 Plus design hoesje praktisch en veilig

Ook opvallend aan de Huawei Honor 6 Plus zijn de camera’s. Het toestel beschikt over liefst drie camera’s. Beelden worden snel scherp gesteld en foto’s zien er schitterend uit. Zoals u van ons gewend bent, zien ook onze design hoesjes er prachtig uit. Wat dat betreft is dit dus het ideale Huawei Honor 6 Plus hoesje. Als u dierenliefhebber bent, dan is de kans groot dat u kiest voor een Huawei Honor 6 Plus design hoesje. Deze gsm hoesjes zijn niet alleen mooi. Ze beschikken ook over handige extra functies zoals vakjes voor pasjes en briefgeld.

Met deze Honor 6 Plus hoesjes kunt u de portemonnee eigenlijk net zo goed thuislaten. Maar dat zal u waarschijnlijk ook wel doen als u bijvoorbeeld een leuk festival bezoekt. Wist u dat u de foto’s die u daar maakt kunt plaatsen op een smartphone hoesje? Bij B2C Telecom is het mogelijk om zelf een Huawei Honor 6 Plus hoesje te maken. Met onze Phone Case Designer  - een uniek programma, dat we zelf hebben ontwikkeld – kunt u zelf foto’s en teksten op een standaard hoesje plaatsen. Dit levert een uniek Huawei Honor 6 Plus hoesje op!

Screenprotector beschermt touchscreen Huawei Honor 6 Plus

Het scherm van de Huawei Honor 6 Plus is een staaltje vakmanschap. Dit verdient de allerbeste bescherming mogelijk. Daarom is het verstandig om behalve een Huawei hoesje ook een Huawei Honor 6 Plus screenprotector te bestellen. De combinatie van deze twee smartphone accessoires maakt van uw Huawei Honor 6 Plus een toestel waarmee u vooruit kunt!