Huawei MediaPad M3 Lite 10.1 accessoires

Bescherm Huawei MediaPad M3 Lite 10 met hoesjes B2C Telecom 

De Huawei MediaPad M3 Lite 10 is een multimediatablet. Het scherm levert levendige kleuren af en de speakers zijn van bovengemiddelde kwaliteit. Daarnaast zijn er een aantal handige functies aanwezig, zoals ondersteuning voor mobiele netwerken, laag gewicht en behoorlijk goede camera’s. Als u wilt dat deze tablet lang meegaat, dan is het verstandig een Huawei MediaPad M3 Lite 10 hoesje te nemen. Onze Huawei stand hoesjes zijn makkelijk in gebruik, zeer veilig en multifunctioneel. 

De Huawei MediaPad M3 Lite 10 heeft vier speakers, twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant. Het volume kan behoorlijk hoog gezet worden, zonder dat er verstoring optreedt. Muziek, series en films kunt u met de Huawei MediaPad M3 Lite 10 dus in hoge kwaliteit afspelen. Onze stand hoesjes kunnen worden gebruikt als standaard. Hierdoor kunt u dus nog meer genieten van films. Ze zijn immers te bekijken terwijl u de handen vrij hebt. 

Huawei MediaPad M3 Lite 10 stand hoesjes multifunctioneel 

De Huawei MediaPad M3 Lite 10 stand hoesjes zorgen ervoor dat uw tablet er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog goed is beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Het Huawei hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit PU Leer en de houder van duurzaam plastic. De uitsparingen in de houder zorgen ervoor dat u foto's kunt blijven maken zonder dat de tablet uit het hoesje gehaald hoeft te worden. Daarnaast is er ruimte voor pasjes en briefgeld.

Zonder een beschermende tablet hoes is de kans op schade groot. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebeuren. Het zou zomaar kunnen dat de Huawei MediaPad M3 Lite 10 gebruikt wordt in de tuin. Dit brengt extra risico’s met zich mee. Er kan regen, zand, stof of vuil in de tablet terecht komen. Met een tablethoesje wordt de kans op schade tot een minimum beperkt.

Huawei MediaPad M3 Lite 10 hoesje combineren met screenprotector

De Huawei MediaPad M3 Lite 10 is makkelijk in de houder te klikken. Door de handige uitsparingen in deze houder kunt u alle knoppen en poorten makkelijk bedienen. De flap is gemakkelijk om te vouwen. Tot slot kunt u ook een screenprotector bestellen. Dit is wel zo handig als u veel in de buitenlucht werkt met de tablet.  

Een Huawei MediaPad M3 Lite 10 screenprotector is gemakkelijk aan te brengen op het touchscreen. Met een Huawei MediaPad M3 Lite 10 hoesje en een screenprotector kunt u zorgeloos gebruik maken van het apparaat. Altijd en overal!