Huawei P Smart telefoonhoesjes

Huawei P Smart accessoires

Bescherm Huawei P Smart met hoesjes van B2C Telecom

De Huawei P Smart is een goedkope gsm met een dubbele camera. Voor een zeer lage prijs krijgt u ook nog een randloos scherm. Het lcd-scherm heeft een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Met een Huawei P Smart hoesje van B2C Telecom beschermt u dit toestel in alle facetten. U kunt kiezen uit verschillende type hoesjes. Maar of het nu een design hoesje, stand case, tpu hoesje of standaard boekhoesje is: ze zijn bij ons zeer goedkoop te bestellen.

De Huawei P Smart is zeer goed afgewerkt. Het toestel heeft een vrij dunne aluminium behuizing en de achterkant lijkt sterk op die van de iPhone. Uw Huawei P Smart is goed beschermd met onze design hoesjes. Dit is een exclusief hoesje, te krijgen in verschillende thema’s. Onze collectie Huawei P Smart design hoesjes is een lust voor het oog. Onze eigen ontwerper staat aan de basis. Zijn designs zijn gebaseerd op de laatste trends.

Maak uw eigen Huawei P Smart hoesje met een leuke foto

De Huawei P Smart heeft een Kirin 659-chip in combinatie met 3GB werkgeheugen. Standaard is er 32GB opslagruimte ingebouwd en er is plek voor een micro-sd-geheugenkaartje van maximaal 256GB. Er is ook volop ruimte en gelegenheid om zelf een leuk Huawei P Smart hoesje te ontwerpen. U kunt zelf een leuke foto van een vakantie of uw naam of een logo op een boekhoesje of een TPU hoesje zetten. Een boekhoesje beschermt de Huawei P Smart aan alle kanten, een TPU case alleen de achterkant en de zijkant.

Ga voor een trendy print op een design hoesje

De unieke print is ook op een stand case te zetten. Een stand case is een variant op een boekhoesje en heeft een speciale standaard. Dit is heel handig als u graag filmpjes bekijkt op uw Huawei P Smart. Onze hoesjes zijn zeer duurzaam. Ons gevarieerde aanbod hoesjes en screenprotectors is zeer mooi. Kies er ook zeker voor om het scherm te verduurzamen. Dit kan met een Huawei P Smart screenprotector. Bestel vandaag nog een uniek Huawei P Smart hoesje en andere accessoires zoals een screenprotector.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken