Huawei P Smart Plus telefoonhoesjes

Huawei P Smart Plus accessoires

Jouw Huawei P Smart Plus blijft imposant met een leuk hoesje

De Huawei P Smart Plus is de opvolger van de Huawei P Smart en heeft een 6,3 inch scherm, een excellente selfie-camera en een prachtig design. Het flinke LCD-scherm beschikt over een resolutie van 1080 bij 2340 pixels en aan de achterkant zit een 16 megapixel camera. Ben je op zoek naar een Huawei P Smart Plus hoesje, dat er net zo indrukwekkend uitziet als dit toestel? Wij hebben Huawei P Smart Plus hoesjes in allerlei soorten en maten zoals design hoesjes, stand cases, boekhoesjes, fliphoesjes en tpu cases. Ook kun je zelf een uniek Huawei P Smart Plus hoesje maken.

De selfiecamera aan de voorkant heeft een 24 megapixel en een flitser. Daarmee sta je er goed op. De Huawei P Smart Plus heeft een snellere processor, meer opslaggeheugen en een grotere batterij dan de Huawei P Smart. Onze Huawei P Smart Plus hoesjes hebben alles in huis om jouw toestel te beschermen tegen krassen, scheuren, barsten en alle andere vormen van schade. Bekijk onze stand cases, die multifunctioneel zijn dankzij onder meer de standaard, of onze TPU cases. Deze TPU hoesjes zijn zeer flexibel en passen altijd in je broekzak. Stel dat er in de buurt van jouw telefoon een glas limonade omvalt, dan zal het hoesje zijn werk doen.

Zet een foto op een Huawei P Smart Plus hoesje met ons intelligente pcd-programma

Onze boekhoesjes zijn enorm populair. Ze hebben vakjes aan de binnenzijde en een handige magnetische sluiting aan de buitenkant. Hierdoor zal jouw Huawei mooi opgeborgen blijven in de case. Onze Huawei P Smart Plus design hoesjes zijn te krijgen in vele thema’s, die je kunt vinden in onze speciale collectie. Hierdoor vind je altijd wel een product dat heel goed bij jou past. Zit jouw hoesje er gewoon niet tussen? Dan raden we je aan zelf foto’s, teksten, glossy effecten en patronen op een Huawei P Smart Plus hoesje te zetten.

Met onze Phone Case Designer maak je een Huawei P Smart Plus hoesje dat niemand anders heeft. Dit persoonlijk Huawei hoesje kun je voorzien van foto’s van je huisdieren of van je voetbalelftal bijvoorbeeld. De leukste Huawei P Smart Plus hoesjes koop je bij B2C telecom, tegen een zeer voordelige prijs. Voor een perfecte bescherming van het touchscreen kun je de case combineren met een Huawei P Smart Plus screenprotector.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken