Huawei P9 Lite telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Huawei P9 Lite.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
751 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 47

GSM-hoesjes Huawei P9 Lite in vele soorten en maten

U hebt geluk als u de trotse bezitter bent van de Huawei P9 Lite. Niet alleen is het een geweldig toestel, ook het aanbod van gsm-hoesjes bij B2C Telecom is overweldigend. U kunt kiezen uit design hoesjes, stand cases, TPU cases en boek en fliphoesjes. Maar u kunt ook besluiten zelf een hoesje te ontwerpen voor de Huawei P9 Lite. Alle hoesjes vormen een beschermende factor voor uw gsm.  

Boek en fliphoesjes zijn ideaal voor mensen die houden van een sober hoesje, zonder allerlei toeters en bellen. Ze zijn evenwel erg praktisch in gebruik. De gsm hoeft tijdens het bellen nooit en te nimmer uit het hoesje te worden gehaald. Dit geeft wel aan dat het toestel optimale bescherming geniet. Bovendien vormen deze smartphonehoesjes een ideaal opbergmiddel voor pasjes en briefgeld. Met andere woorden: deze gsm-hoesjes zijn multifunctioneel van aard.  

Design hoesjes zijn het aanzien meer dan waard

Wilt u een smartphone hoesje dat net even wat meer opvalt. Dan komt u uit bij onze design hoesjes. Deze hoesjes zijn speciaal door B2C Telecom ontworpen en worden vers van de pers bedrukt op het moment dat de bestelling is geplaatst. Er zijn hoesjes met venster, sluitend lipje aan de voorkant en gsm-hoesjes zonder sluiting beschikbaar. Het is dus duidelijk dat de variëteit aan Huawei hoesjes op onze website groot is. U vindt smartphone hoesjes terug met prachtige prints, zoals roofdieren, huisdieren en paarden. Bent u niet zo’n dierenliefhebber maar meer een autofanaat, dan komt u zeker ook aan uw trekken bij het bekijken van ons aanbod design hoesjes.

Zelf een hoesje maken voor de Huawei P9 Lite is misschien nog wel het allerleukste. Met deze service gooien we momenteel hoge ogen in de wereld van telecom accessoires. U kunt uw eigen favoriete huisdier of auto kwijt op het smartphonehoesje, maar ook vakantiefoto’s, familiefoto’s, bedrijfsfoto’s, verjaardagfoto’s en zelfs zakelijke logo’s en adressen.

TPU hoesjes mooi en praktisch

De afbeeldingen en teksten die u op het hoesje hebt gezet kunt u terugzien in 3D, waarop u bij tevredenheid op de bestelknop drukt. Als u dit eenmaal hebt gedaan, zal u er achter komen hoe makkelijk het is om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Huawei P9 Lite. Komt u er de eerste keer niet helemaal uit, dan helpt onze praktische videohandleiding op onze website u geweldig op weg.

U kunt ook uw keuze laten vallen op stand cases en TPU cases. Eerstgenoemde smartphone cases hebben een standaard waarmee u de gsm horizontaal neer kunt zetten. De andere cases zijn praktische en leuke gsm-hoesjes waarmee de Huawei P9 Lite in iedere broekzak past.