GSM houder

Een GSM houder is de ideale oplossing voor als je in de auto gebruik maakt van de navigatie op je telefoon. Het is natuurlijk niet veilig als je je telefoon in je hand houdt tijdens het autorijden. Daarom zijn onze GSM houders de perfecte oplossing. Je hebt hiermee geen duur navigatiesysteem nodig in je auto, maar je kunt heel eenvoudig de navigatie op je telefoon starten. Het is een gemakkelijke en veilige methode om via de snelste weg bij je afspraak te komen.

Bekijk alle accessoires die we aanbieden »

GSM houder auto

Wij leveren GSM houders die speciaal gemaakt zijn voor een specifiek model telefoon, maar je kunt bij ons ook terecht voor universele GSM houders voor in de auto. Ga naar al onze autohouders en kies daar het merk telefoon dat jij hebt. Wanneer je regelmatig een nieuwe telefoon aanschaft of wanneer er meerdere mensen in jouw auto rijden met verschillende telefoons, dan is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een universeel model. Op deze manier past elke telefoon in de houder, hoe groot of klein die ook is.

GSM houder op fiets

Naast bovengenoemde autohouders leveren wij ook GSM houders voor op de fiets. Deze fietshouders zijn geschikt voor zowel professionele fietsers als voor fietsers die enkel korte afstanden rijden. Fiets je ergens waar je de weg niet goed kent? Dan is het ideaal om een GSM houder op je fiets te hebben. Je klikt je telefoon er eenvoudig in en stelt de navigatie in. Zo fiets je nooit meer verkeerd en ben je altijd op tijd.

GSM houder online kopen                                          

Online in onze webwinkel bestel je heel gemakkelijk een GSM houder. Je betaalt veilig en eenvoudig met iDEAL of je kunt ervoor kiezen om achteraf pas te betalen. Wij bieden je 14 dagen bedenktijd, zodat je het artikel binnen deze periode nog kunt retourneren. Bekijk ons aanbod en plaats je bestelling.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie