Waarom een screenprotector kopen?

Smartphone hoesjes en cases zijn al jarenlang erg populair bij de klanten van onze webwinkel. Niet zo gek, want een handige flipcase, standcase of bookstyle case kan het leven van je GSM redden wanneer je deze per ongeluk uit je handen laat vallen. Er zijn echter nog veel meer manieren waarop je smartphone beschadigd kan raken, zonder dat een telefoonhoesje hier voldoende bescherming tegen biedt.
Met name het scherm van je GSM is bijzonder gevoelig voor schade. Het achterblijven van stofresten of vuiligheid kan op termijn krassen veroorzaken, waardoor het scherm niet prettig meer werkt of zelfs geheel onbruikbaar wordt. Ook tijdens alledaags gebruik beschadigen veel mensen per ongeluk hun telefoonscherm, door het apparaat bijvoorbeeld in dezelfde broekzak te bewaren als hun sleutelbos.

Screenprotector aanbrengen, plakken en verwijderen

Een goede screenprotector is onontbeerlijk om bovenstaande scenario’s te voorkomen en de levensduur van je smartphone aanzienlijk te verlengen. Steeds meer mensen tonen daarom interesse in een screenprotector, maar vragen zich af hoe ze deze moeten aanbrengen, plakken of verwijderen. Bij B2Ctelecom hebben we een handige videotutorial gemaakt waarin we jou in slechts anderhalve minuut uitleggen wat de beste manier is om een screenprotector aan te brengen zonder bubbels!
In de praktijk is dit namelijk heel eenvoudig. Na het verwijderen van stofrestjes met behulp van een standaard bijgeleverd stofdoekje en een plakbandje, breng je de screenprotector zorgvuldig aan op het scherm van je GSM. Dat is alles! Vanaf nu is jouw scherm beschermd tegen krassen en blijft jouw toestel als nieuw. Het verwijderen van de screenprotector is net zo eenvoudig. Je kunt gemakkelijk met een stukje plakband aan één van de hoeken van de screenprotector het scherm omhoog halen.

Instructievideo Telefoon screenprotector:

Instructievideo iPad en Tablet screenprotector:

Beste screenprotector kopen bij B2Ctelecom

Een screenprotector moet natuurlijk wel precies passen op het scherm van jouw GSM. B2Ctelecom heeft daarom een brede collectie screenprotectors voor smartphones van bekende merken zoals onder meer Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, One Plus, Samsung, Sony, Asus, Wiko en Xiaomi. Wij hebben niet alleen screenprotectors voor de nieuwste toestellen, maar natuurlijk ook voor oudere modellen.

Naast screenprotectors voor smartphones verkopen wij ook screenprotectors voor tablets zoals onder meer de iPad, Samsung, Lenovo en Huawei MediaPad. Welke screenprotector je ook kiest, bij B2Ctelecom weet je zeker dat je een product bestelt van goede kwaliteit. Daarnaast kun je uiteraard rekenen op lage prijzen en een snelle levering. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment screenprotectors en sla direct je slag.

Bekijk alle screenprotectors die we aanbieden »

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie