Verzendmethoden

Standaard

Alle bestellingen worden standaard door bPost bezorgd. Voor bestellingen onder de €25 betaalt u €1,95 verzendkosten. Boven de €25 is verzending gratis. De bestelling is verpakt in een doosje en/of envelop dat door de brievenbus past en u hoeft hier niet voor thuis te blijven. Aan uw bestelling is geen track & trace code gekoppeld, mits anders vermeld in de bevestigingsmail.  Bestelling vóór 18:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

De levertijd van uw bestelling duurt 2-3 werkdagen. De levertijd van een pakket is 1 werkdag. Houdt er rekening mee dat in het weekend geen post wordt bezorgd in België, met uitzondering van pakketten.

Besteld voor 18.00 uur Geleverd op
Maandag Woensdag of Donderdag
Dinsdag Donderdag of Vrijdag
Woensdag Vrijdag of Maandag
Donderdag Maandag of Dinsdag
Vrijdag Dinsdag of Woensdag
Zaterdag en Zondag Woensdag of Donderdag

Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van PostNL en zij doen er alles aan om uw bestelling op tijd te leveren. Het is mogelijk dat uw bestelling door onvoorziene omstandigheden of feestdagen later wordt bezorgd. Mocht u uiterlijk na 5 werkdagen van uw bestelling niets hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling in onze winkel in Geldrop in Nederland af te halen. Wij zijn op werkdagen geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Natuurlijk bent u ook tijdens openingstijden welkom om producten te bekijken, mits deze op voorraad zijn. U kunt bij ons alleen contant of vooruitbetalen.

U kunt ons vinden op het volgende adres:

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop
Nederland

Telefoonnummer: 014 - 423 200

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie