Lenovo B telefoonhoesjes

Lenovo B accessoires

Bescherm Lenovo B met hoesjes B2C Telecom

De Lenovo B is een zeer praktisch toestel. Als u vooral wilt appen, internetten en simpele foto’s wilt maken, dan is dit toestel voor u uitermate geschikt. Bovendien kunt u dit op het oog niet zo flitsend toestel uniek maken door er een hoesje bij te nemen van B2C Telecom. Bestelt u een Lenovo B hoesje bij B2C Telecom, dan weet u zeker dat u nog lange tijd vooruit kunt met dit toestel.

De Lenovo B is een toestel met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Als u niet meer dan honderd euro neer wilt leggen voor een smartphone, dan kan de Lenovo B wel eens de juiste keus voor u zijn. Hier krijgt u onder meer een 4,5 inch scherm met resolutie van 480 bij 800 pixels voor terug en 8 GB aan opslagruimte. Dus is een goedkoop Lenovo hoesje nemen een heel goed idee. De gsm hoesjes van B2C Telecom vormen een zeer nuttige Lenovo accessoire.

Lenovo B boekhoesje welkome bescherming

De gsm kan altijd een keer uit uw handen vallen. Dan wilt u dat deze goed beschermd is. Dat kan met onze boekhoesjes met magnetische sluiting. Door het lipje aan de buitenkant sluiten deze boekhoesjes perfect af. Alle zijden van de Lenovo B zijn met deze hoesjes volledig beschermd. Bovendien zijn deze smartphone hoesjes zeer praktisch. Aan de binnenzijde is ruimte voor het bewaren van briefgeld en pasjes.

Op deze Lenovo hoesjes kunt u ook een eigen ontwerp plaatsen. Het is zeer populair om zelf een hoesje te maken. Maak zelf een Lenovo B hoesje en krijg een product in handen dat niemand anders heeft. Wij bedrukken uw ontwerp, dat u hebt gemaakt met onze Phone Case Designer, helemaal zelf. Hierdoor kunnen we de prijs van het smartphone hoesje laag houden. U kunt ook kiezen voor de prints op onze design hoesjes. Deze mooie Lenovo B hoesjes zijn ontworpen door onze grafisch designer.

Zet foto op Lenovo B boekhoesje

U kunt zelf een mooie foto op het boekhoesje zetten. Dit kan een foto van zijn van een vakantie of een huisdier. Maar er zijn veel mogelijkheden. U kunt vanuit Instagram meerdere foto's uploaden en gebruiken voor het smartphone hoesje. Kies uw allermooiste foto’s uit. Hierdoor krijgt uw Lenovo B een schitterende uitstraling. U mag ook zelf uw favoriete achtergrondkleur toevoegen. Onze Lenovo B boekhoesjes zijn ideaal om een eigen ontwerp op te plaatsen.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken