Slechts 1,95 verzendkosten!

Bij bestellingen vanaf 20 gratis verzending!

Lees meer
Slechts  1,95 verzendkosten!

Niet goed? Geld terug!

Bij B2C Telecom heb je altijd 14 dagen bedenktijd. En als het niet goed is? Krijg je gewoon je geld terug.

Niet goed? Geld terug!

Overige accessoires

Bescherm Lenovo Tab 10 met hoesjes B2C Telecom

De Lenovo Tab 10 heeft een schermgrootte van 9,9 inch. De tablet is 9,9 millimeter dik en weegt 557 gram. Het touchscreen heeft een resolutie van 800 x 1280. Zoekt u naar een tablethoesje dat de Lenovo Tab 10 beschermt tegen een zeer lage prijs? Dan kunt u op de website van B2C telecom uw slag slaan. Onze Lenovo Tab 10 hoesjes koppelen een geweldige uitstraling aan een aantrekkelijk prijskaartje.

Het aantal pixels per inch op de Lenovo Tab 10 is 154: foto’s en teksten zien er hierdoor scherp uit. Het geheugen voor opslag is 16GB. Het besturingssysteem neemt zelf ook ruimte in beslag. Hierdoor houdt u 9,75 GB over om uw apps en bestanden op te slaan. Deze tablet wilt u als het goed is voor langere tijd gebruiken. Dus doet u er goed aan om een beschermend tablet hoesje aan te schaffen.

Lenovo Tab 10 kan tegen stootje met stand case

De Lenovo Tab 10 kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, zowel zakelijk als privé. In beide situaties kan de Lenovo schade oplopen, indien die niet de bescherming geniet van een hoesje. Denk aan een kop koffie dat over het scherm valt of aan scherpe voorwerpen die het scherm beroeren. Op dat soort momenten is een Lenovo Tab 10 hoesje een must have.

We willen u attenderen op onze Lenovo Tab 10 stand hoesjes. Deze Lenovo hoesjes zijn op maat gemaakt. De eenvoudige samenstelling en het handige gebruik maken deze hoesjes zeer geliefd onder tabletgebruikers. Vandaar dat deze hoesjes standaard zijn opgenomen in ons assortiment. Dit gebruiksvriendelijke hoesje is te hanteren als een standaard. Dit doet u door de flap naar achteren te vouwen en deze te bevestigen aan het haakje. De Lenovo stand hoesjes zijn in verschillende mooie kleuren te krijgen.

Foto’s scherp in beeld dankzij Lenovo Tab 10 hoesje

De Lenovo Tab 10 heeft 1 micro-USB-aansluiting. Hierop kunt u via een verloopkabel een USB-stick aansluiten. De tablet is uitgerust met een camera aan de voor- en achterkant. Hiermee kunt u naar hartelust mooie afbeeldingen schieten. Als u alle foto’s scherp in beeld wilt blijven zien, dan bestelt u voor de zekerheid een leuk hoesje bij B2C telecom. Hierdoor ligt niet voortdurend het gevaar van krassen op het scherm op de loer.    

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken
  • U kunt zelf hoesjes ontwerpen

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie