Lenovo Tab 2 A10-70 tablethoesjes

Lenovo Tab 2 A10-70 accessoires

Tablethoesje Lenovo Tab 2 A10-70F – B2C Telecom

Wat opvalt aan de zeer betaalbare Lenovo Tab 2 A10-70F is de prestatie van de accu. Deze gaat namelijk zonder tussentijds opladen probleemloos tot maar liefst tien uur mee. Als u ook wilt dat uw tablet probleemloos lang meegaat, dan raden we u aan een tablethoesje voor de Lenovo Tab 2 A10-70F te bestellen op onze website. Ons ruime en fraaie aanbod van tablethoesjes zal u zeker niet teleurstellen.

Kunt u tijdens uw wereldreis absoluut niet zonder uw tablet? En heeft u er tijdens een dagje op het strand geen zin in om het apparaat extra op te laden? Dan is de Lenovo Tab 2 A10-70F wellicht aan u besteed. De accu laat u tijdens de eerste tien uur van het gebruik niet in de steek. Bovendien is het WUXGHA beeldscherm kwalitatief nog beter en scherper dan Full HD. U wilt dit beeldscherm uiteraard in nieuwstaat houden, zodat u de komende tijd geen minuut van uw favoriete films hoeft te missen. Dus kiest u ervoor om een tablethoesje aan te schaffen.

Multifunctionele stand hoesjes voor Lenovo Tab 2 A10-70F

Wij kunnen stand hoesjes leveren in verschillende kleuren en prints. Van lichtroze tot zwart, van frisse bloemen tot gekleurde bomen. De tablethoesjes zorgen ervoor dat de Lenovo Tab 2 A10-70F beschermd is tegen vuil, krassen en scheuren. Gelukkig maar, want als u de tablet gebruikt op het strand of op reis is deze blootgesteld aan tal van risico’s. En wellicht nog zelfs meer dan in de thuissituatie. Op het moment dat een fles zonnebrand of de vele zandkorrels per ongeluk in aanraking komen met de Lenovo Tab 2 A10-70F, dan bent u blij dat u heeft gekozen voor een tablethoes van B2C Telecom.

Daar komt bij dat een stand hoesje meer doet dan alleen bescherming bieden op bepalende momenten. De flap van het hoesje kan worden gebruikt als standaard, waardoor u de Lenovo Tab 2 A10-70F even horizontaal neer kunt zetten op het moment dat u de koffer of rugzak in aan het pakken bent. Bovendien ziet uw tablet er met een hoes van B2C Telecom ook gewoon mooier en leuker uit!

Scherm Lenovo Tab 2 A10-70F schadevrij met screenprotectors

Overigens vormt een screenprotector voor uw Lenovo Tab 2 A10-70F bepaald geen overbodige luxe. Deze screenprotector is zonder al te veel problemen te bevestigen op uw tablet en geeft het scherm extra protectie tegen incidentele en permanente schade. Dat is wel zo fijn. Het scherm is namelijk het gezicht van uw Lenovo Tab 2 A10-70F en dit wilt u in goede staat houden. Samen zorgen we ervoor dat uw Lenovo Tab 2 A10-70F en uw nieuwe tablethoesje perfect bij elkaar passen!