Lenovo Tab 4 10.1 tablethoesjes

Lenovo Tab 4 10.1 accessoires

Bescherm Lenovo Tab 4 10.1 met hoesjes B2C Telecom

De Lenovo Tab 4 10 is een 10-inch tablet met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. De tablet beschikt over twee camera’s en draait op Android 7.0 Nougat. Dit apparaat beschermt u op prachtige wijze met een stand hoesje van B2C Telecom. Zelf een Lenovo Tab 4 10.1 hoesje maken kan ook exclusief bij B2C Telecom. Dit alles tegen zeer lage kosten.

Middels het Kid’s Pack kunt u met de Lenovo Tab 4 10.1 een speciale omgeving voor kinderen activeren, met voldoende leuke content, een veilige omgeving en handige instellingen voor ouders. De Lenovo Tab 4 10.1 is dus een kindvriendelijke tablet en dat betekent tevens oppassen geblazen. Met onze Lenovo Tab 4 10.1 hoesjes creëert u een veilig onderkomen voor de tablet.

Maak zelf uniek Lenovo Tab 4 10.1 hoesje

Wilt u graag een foto van uw kinderen op het tablethoesje van de Lenovo Tab 4 10.1? Dat kan. Als u zelf een Lenovo Tab 4 10.1 hoesje maakt op onze website kunt u de mooiste foto’s van uw kroost plaatsen op de tablet case. Hiervoor moet u wel even een beroep doen op uw creativiteit. Maar dat is nu net het leukste aan het hele ontwerpproces. U kunt behalve een foto ook teksten plaatsen op de Lenovo Tab 4 10.1 hoes.

Hiervoor maakt u gebruik van onze Phone Case Designer. Deze unieke tool is door B2C Telecom in eigen beheer ontwikkeld. Het eerste wat u moet doen is een standaard hoesje selecteren op onze website. Hierop gaat u het unieke ontwerp plaatsen. In het geval van de Lenovo Tab 4 10.1 moet u kiezen voor een TPU hoesje. Dit is een zeer stevig en flexibel tablet hoesje, dat alle nodige uitsparingen bevat. Hierdoor kunt u alle essentiële knoppen van de Lenovo Tab 4 10.1 goed bedienen.

Screenprotector beschermt touchscreen Lenovo Tab 4 10.1

Op dit Lenovo hoesje plaatst u dus de foto’s. Bent u klaar met het ontwerpen van het Lenovo Tab 4 10.1 hoesje? Dan is het wellicht verstandig om een screenprotector aan uw bestelling toe te voegen. Een Lenovo Tab 4 10.1 screenprotector is samen met het hoesje van grote waarde voor het scherm.

U kunt ook kiezen voor een Lenovo Tab 4 10.1 design hoesje. Op deze Lenovo hoesjes staat een speciale print, die door B2C Telecom is ontworpen en bedrukt. Deze prints zijn beschikbaar in verschillende thema's. Net als bij de zelf ontworpen hoesjes staat deze print op een TPU hoesje. Alle Lenovo Tab 4 10.1 accessoires zijn bij B2C Telecom zeer goedkoop en worden zeer snel geleverd!