Lenovo Tab 4 8.0 accessoires

Bescherm Lenovo Tab 4 8.0 met hoesjes B2C Telecom

De Lenovo Tab 4 8.0 is een 8-inch tablet met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. De tablet beschikt over twee camera’s en draait op Android 7.0 Nougat. Dit apparaat beschermt u het best met een hoesje van B2C Telecom. De uitstraling van de Lenovo Tab 4 8.0 hoesjes is zeer exclusief. Dit alles tegen zeer lage kosten.

Middels het Kid’s Pack kunt u met de Lenovo Tab 4 8.0 een speciale omgeving voor kinderen activeren, met voldoende leuke content, een veilige omgeving en handige instellingen voor ouders. De Lenovo Tab 4 8.0 is dus een kindvriendelijke laptop en dat betekent tevens oppassen geblazen. Kinderen staan er niet om bekend altijd subtiel met tablets om te gaan. Met onze Lenovo Tab 4 8.0 hoesjes creëert u een veilig onderkomen voor de tablet.

Koop uniek Lenovo Tab 4 8.0 hoesje

Het Lenovo Tab 4 8.0 stand hoesje Zwart Tri-fold is gemaakt van PU-Leer (kunstleer) en het gedeelte waarin u de tablet vastklikt van duurzaam hard plastic. Het fijne aan deze stevige houder zijn de handige uitsparingen voor alle knoppen en poorten van uw tablet. Hierdoor hoeft u niet elke keer de tablet uit het hoesje te halen. De flap van het hoesje vouwt u in een handomdraai om tot een standaard waarmee u de tablet horizontaal neer kunt zetten.

Met dit hoesje beschermt u de Lenovo Tab 4 8.0 tegen krassen en andere beschadigingen. Valschade krijgt geen kans met de hoesjes van B2C Telecom. Bij een ongeluk zorgt het stevige materiaal van de Lenovo Tab 4 8.0 hoezen dat de ergste klappen worden opgevangen. Bovendien wordt de Lenovo Tab 4 8.0 met een tablet hoesje van B2C Telecom een echte blikvanger. Niemand kan nog om uw tablet heen!

Screenprotector beschermt touchscreen Lenovo Tab 4 8.0

Extra bescherming is mogelijk door een screenprotector aan te schaffen. Tablet screenprotectors beschermen uw Lenovo tegen krassen en andere beschadigingen. Er zijn screenprotectors van folie, plastic en glas. Plastic en folie zijn voordeliger, maar screenprotectors van glas zijn vaak een stukje sterker. Ze zorgen ervoor dat scheuren en barsten in het scherm worden voorkomen.

De Screenprotector Transparant is zeer eenvoudig aan te brengen. Het blijft zeer stevig op zijn plaats en zorgt voor een volledige bescherming van het scherm. Het touchscreen van uw tablet zal na het aanbrengen van de screenprotector perfect blijven functioneren. Onze instructievideo op de website toont exact hoe u een screenprotector op de Lenovo Tab 4 8.0 aanbrengt. Lenovo Tab 4 8.0 screenprotectors en hoesjes zijn zeer goedkoop te bestellen bij B2C Telecom.