LG G3 telefoonhoesjes

LG G3 accessoires

Hoesje van B2C Telecom voor LG G3

Voor mensen die op zoek zijn naar topkwaliteit is de LG G3 een goede keus. Het scherm heeft een bijzonder hoge resolutie van 1440x2560, waardoor u beelden van zeer hoge kwaliteit zullen zijn. Daarnaast is de processor ongekend snel en is het besturingssysteem een huzarenstukje. Het is maar goed dat er hoesjes op de markt zijn die dit soort toptoestellen de nodige bescherming bieden. Die GSM-hoesjes kun je vinden op deze website.   

Het ongekend scherpe QHD-scherm wil je immers kraakhelder houden. Zodat je ook ongekend veel plezier zult blijven hebben van het filmpjes en foto´s kijken, video´s checken, spelen van games, surfen op het internet en het vele appen. Bescherming van een GSM-hoesje voor de LG G3 is geen luxe meer, maar gewoonweg een absolute must. Mocht er namelijk een incident plaatsvinden met het toestel, dan krijgt u er ongelofelijk veel spijt van als er geen beschermend smartphonehoesje omheen zit.  

Design hoesjes ideale beschermheer voor LG G3

Door een keuze te maken uit ons ruime assortiment aan smartphonehoesjes loopt u als gebruiker van de LG G3 een stuk rustiger over straat. Dan hoeft u niet voortdurend bang te zijn dat de GSM knock out gaat. Onze design hoesjes zijn de ideale beschermheer voor uw GSM. Aan de binnenzijde gemaakt van de hoogste kwaliteit TPU, van de buitenzijde voorzien van prachtig leer.

Met deze schokabsorberende materialen bent u ervan verzekerd dat de GSM tegen een stootje kan. En dan hebben we het nog niet gehad over de uitstraling van deze design hoesjes. De verschillende prints, gemaakt van hoge kwaliteit inkt, zijn in verschillende thema's beschikbaar en geven de LG G3 een onwaarschijnlijk hip en trendy uiterlijk. De fraaie ontwerpen spreken wat dat betreft boekdelen.

Ontwerp zelf hoesje voor LG G3

Zijn deze smartphone hoesjes al exclusief van aard, dat geldt helemaal voor de hoesjes die u zelf kunt ontwerpen. Op onze website kunt u het hoesje naar uw persoonlijke voorkeur zelf samenstellen. Het instructiefilmpje op deze site laat zien dat u hier geen hogere wiskunde voor gestudeerd hoeft te hebben. Dat komt omdat we een handige, unieke Phone Case Designer hebben ontwikkeld, waarmee een eigen hoesje ontwerpen met persoonlijke foto´s en teksten zeer snel kan.   

U kunt ook kiezen voor een iets simpeler TPU hoesje, dat goede bescherming van de achterkant en zijkanten van uw LG G3 biedt. We raden u dan wel aan hier een screenprotector bij te bestellen. Een toptoestel als de LG G3 verdient het dat het scherm op en top wordt beschermd tegen krassen. Voor een bescheiden totaalprijs voor een hoesje met screenprotector zit u bij B2C Telecom sowieso goed. Zeker als het gaat om een bijzonder toestel als de LG G3.