LG K4 (K120E) telefoonhoesjes

LG K4 (K120E) accessoires

Hoesje van B2C Telecom pimpt LG K4 (K120E) op

De LG K4 K120E is een budgetvriendelijk toestel, gericht op de jongere doelgroep. Het apparaat draait op Android 5.1 Lollipop en heeft aan de voorkant en achterkant een camera (respectievelijk 2-megapixel en 5 mega-pixel), dus tieners met een voorliefde voor foto’s maken kunnen tevreden zijn met de Android 5.1 Lollipop. De look van het toestel is redelijk modern, maar pimpt u nog eens extra op met een mooi hoesje van B2C Telecom.

Foto's en video's maakt u met de 5-megapixel camera, voor het schieten van de geliefde selfies en videogesprekken gebruikt u de 2-megapixel camera. Maar u wilt natuurlijk ook dat de LG K4 K120E er aantrekkelijk uit ziet. Dit kunt u doen door het toestel aan te kleden met een hip design hoesje. In ons assortiment kunt u gaan voor een hoesje van bijvoorbeeld uw favoriete voetbalclub, maar als u meer een dierenliefhebber bent zal de keuze eerder vallen op een GSM-hoesje van een labrador of een panda.

Hoesje exclusief ontworpen voor LG K4 (K120E)

Deze hoesjes worden exclusief door onszelf ontworpen en bedrukt, dus u hoeft niet bang te zijn dat binnen de kortste keren iedereen er mee rond zal lopen. Deze GSM-hoesjes hebben handige opbergvakjes, waarin u allerlei pasjes en papiergeld in op kunt bergen. Onze smartphonehoesjes zijn dus niet alleen heel erg trendy, maar ook nog eens erg praktisch. Daar komt bij dat onze hoesjes voor de  LG K4 (K120E) erg goedkoop zijn.

Wist u trouwens dat u bij B2C Telecom uw eigen hoesje kunt ontwerpen? Indien u hier voor kiest, kunt u pas echt iets unieks in handen krijgen. Op onze website kunt u een hoesje voor de LG K4 (K120E) maken met daarop uw eigen foto’s van bijvoorbeeld uw leukste vakantie, een uitje met vrienden of vriendinnen, uw voetbal- of korfbalteam of schoolklas. We hebben op onze website een video-handleiding geplaatst, die precies uitlegt hoe u uw eigen hoesje kunt ontwerpen. Kijk snel, want het is absoluut niet moeilijk en het geeft uw LG K4 (K120E) een unieke look!

LG K4 (K120E) loopt geen schade op met screenprotector

Onze smartphone hoesjes geven uw LG K4 (K120E) niet alleen een trendy uiterlijk, ze beschermen de GSM ook maximaal tegen valschade. Het kan immers gebeuren dat de smartphone tijdens het uitgaan een keer op de discovloer stuit tijdens het swingen. Dan zou het zonde zijn als de GSM plots haperingen vertoont tijdens het gebruiken van de leukste apps. Door een hoesje uit te kiezen op onze site voorkomt u dit.

O ja, het scherm van de LG K4 (K120E) is natuurlijk extra kwetsbaar voor beschadigingen. Er hoeft maar een keer een fietssleutel in uw broekzak langs te schuren, of u hebt een dikke kras te pakken. Daarom doet u er verstandig aan om een screenprotector aan te brengen op uw GSM. Het is een van de belangrijkste smartphone accessoires die we aanbieden op onze website. Samen met een hoesje zorgt deze screenprotector ervoor dat uw LG K4 (K120E) hip en trendy blijft.