LG K8 (2017) telefoonhoesjes

LG K8 (2017) accessoires

Leuk LG K8 hoesje bestel je bij B2C Telecom

De LG K-serie staat bekend om zijn goede prijs- kwaliteitverhouding. De LG K8 vormt daarop geen uitzondering. Deze LG is voorzien van een 1,2 GHz quad-core processor en 1,5 GB aan werkgeheugen. Zoekt u naar de beste manier om de LG K8 (2017) te beschermen tegen schade? Dan komt u uit bij B2C Telecom. Met de LG K8 hoesjes van B2C Telecom geeft u het toestel ook nog eens een unieke look!

Het LG K8 scherm is 5 inch groot en heeft een 720p HD-resolutie. Op de achterkant zit een 8 megapixel camera, inclusief led-flitser. Op de voorkant zit een 5 megapixel camera waarmee u selfies kan maken. Dit alles draait op Android 6.0 Marshmallow en LG's nieuwste software-skin. Met een gsm hoesje kunt u nog lang gebruik maken van deze fraaie specificaties.

Design hoesje geeft LG K8 iets extra’s

Kiest u voor een design hoesje, dan kunt u voortaan met een opvallende gsm appen, bellen, mailen en filmpjes maken en bekijken. Onze LG K8 (2017) design hoesjes beschermen niet alleen, ze geven de gsm ook een opvallende uitstraling. Deze smartphone hoesjes zijn bedrukt met een exclusieve print, die alleen bij B2Ctelecom zijn te krijgen. De hoesjes worden in eigen beheer bedrukt. Omdat we dit proces niet uitbesteden, kunnen we de prijs van de design hoesjes laag houden.  

Wilt u liever een sober hoesje? Dat strakker is en minder opvallend? Dan zou u voor een standaard boek of – fliphoesje kunnen gaan. Onze LG K8 (2017) boek en fliphoesjes doen precies waar ze voor gemaakt zijn. En dat is bescherming bieden op kwetsbare momenten. De boekhoesjes zijn stevig en van alle gemakken voorzien. Er zijn vakjes voor pasjes en papiergeld. Deze LG hoesjes zijn perfect op maat gemaakt voor het toestel.

Screenprotector beschermt touchscreen LG K8

Met onze smartphone hoesjes zijn het design en het touchscreen van de LG K8 (2017) altijd beschermd. De magnetische sluiting is bijzonder fijn. Tevens kan een LG K8 (2017) screenprotector extra veiligheid bieden. Onze screenprotectors houden het scherm van het toestel vitaal. Niet alleen is het scherm met een hoesje en een screenprotector tijdens een val beschermd. Ook in uw broekzak kunnen scherpe voorwerpen geen schade aanrichten.   

B2C Telecom biedt hoogste kwaliteit 

  • Wij bieden de beste LG K8 (2017) hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • U kunt LG K8 (2017) hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op gsm hoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit
  • U kunt bij ons zelf een hoesje maken