LG Spirit 4G LTE (H440N) telefoonhoesjes

LG Spirit 4G LTE (H440N) accessoires

B2C Telecom-hoesje beschermt LG Spirit 4G LTE H440n

Het licht gebogen design geeft de LG Spirit 4G LTE H440n een stijlvol uiterlijk. De specificaties doen de rest. Het Android 5.0 Lollipop besturingssysteem draait naar behoren, het intern geheugen is met 8 GB acceptabel en met de beelden is dankzij het 4.7 inch IPS LCD HD- scherm niks mis. Aangezien dit apparaat een behoorlijke duit kost, zou u wel gek zijn als u daar geen hoesje voor aanschaft. Hiervoor bent u op deze website aan het juiste adres.

Door het handzame formaat is voor de LG Spirit 4G LTE H440n in elke broekzak wel ruimte. Dus bestaat de kans dat er nog andere dingen opgeborgen zijn in uw broekzak, zoals sleutels, pasjes met scherpe randjes, een USB -stick of een verdwaalde aansteker. Al deze voorwerpen komen zonder hoesje in direct contact met het design van de LG Spirit 4G LTE H440n. Met als mogelijk gevolg krasjes in allerlei soorten en maten, waardoor de waarde van de smartphone direct afneemt.

Dat is toch eeuwig zonde? Zeker omdat u met een beperkte investering dit risico helemaal niet loopt. Op onze website staan talloze hoesjes afgebeeld en beschreven, die allemaal een ding gemeen hebben: het zijn goedkope GSM-hoesjes, die er bovendien heel leuk uitzien. Eigenlijk is een smartphone met hoesje zelfs mooier dan zonder, dus er is geen enkele reden om niet tot aanschaf over te gaan.

LG Spirit 4G LTE H440n krijgt geen dertien in dozijn hoesje

Als u om zich heen kijkt, zal geen enkele kennis, vriend of vriendin tegenwoordig nog rondlopen met een GSM zonder hoesje. Grote kans dat ze dit smartphone hoesje hebben gekocht op onze website. Wij beschikken namelijk over unique selling points. De prints op onze design hoesjes zijn door onszelf ontworpen en bedrukt. Dit maakt dat uw LG Spirit 4G LTE H440n geen dertien in een dozijn hoesje krijgt, maar juist een opvallende en frisse verschijning wordt.

U kunt het nog leuker en interessanter maken door gebruik te maken van onze Phone Case Designer. Dit is een tool waarmee u zelf een hoesje ontwerpt voor de LG Spirit 4G LTE H440n op onze website. Een unieke tool, ontworpen door B2C Telecom. Hiermee kunt u persoonlijke foto’s of teksten plaatsen op het telefoonhoesje.

Screenprotector maakt LG Spirit 4G LTE H440n helemaal af

Natuurlijk wilt u dan wel de maximale bescherming voor uw LG Spirit 4G LTE H440n. Dat krijgt u door een screenprotector te bestellen, die u als extra bescherming op het scherm bevestigt. Met het juiste goedkope hoesje en een screenprotector van B2C Telecom zit u met de LG Spirit 4G LTE H440n voor lange tijd op rozen.