Microsoft Lumia 540 telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 540 accessoires

Bescherm Microsoft Lumia 540 met hoesjes B2C Telecom

De Microsoft Lumia 540 heeft een 5-inch HD IPS-display en draait op Windows Phone 8.1. Aan de achterzijde heeft de Microsoft Lumia 540 een 8-megapixel camera met LED-flitser. De Microsoft Lumia 540 is voorzien van een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 200 quad-core processor met 1 GB RAM. Bent u op zoek naar een speciaal Microsoft Lumia 540 hoesje, dat het toestel beschermt wanneer dat nodig is? Op onze website vindt u zeker een leuk hoesje dat bij u past. Of dat nu een standcase, boekhoesje, TPU hoesje of design hoesje is.

De Microsoft Lumia 540 heeft 8 GB intern opslaggeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD). Het vermogen van de accu bedraagt 2.200 mAh. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. U doet er goed aan om de Microsoft Lumia 540 te ondersteunen met een geschikt gsm hoesje. Wij hebben vele Microsoft Lumia hoesjes in huis die geschikt zijn voor dit toestel. Wilt u een uniek hoesje, dan adviseren we u naar ons aanbod design hoesjes te kijken.

Unieke uitstraling met Microsoft Lumia 540 design hoesje

De Microsoft Lumia 540 wordt nog exclusiever als u kiest voor een design hoesje. Hiermee geeft u de gsm een unieke uitstraling. Wij bedrukken onze exclusieve designs op een TPU hoesje of een boekhoesje. Een boekhoesje beschermt alle zijden van de smartphone, terwijl een TPU case alleen de achterkant en de zijkanten van de smartphone volledig bedekt. De opstaande randen aan de voorkant van het TPU hoesje zorgen ervoor dat het scherm bij een val van het toestel niet direct de grond raakt.

Touchscreen in tact dankzij Microsoft Lumia 540 screenprotector

Toch is een Microsoft Lumia 540 screenprotector aanbevolen bij deze case. Een screenprotector zorgt ervoor dat er geen barsten, scheuren, of krassen ontstaan in en op het scherm. Als u het touchscreen noodgedwongen moet vervangen bent u veel geld kwijt. Dit voorkomt u door een screenprotector aan te schaffen. Deze Microsoft accessoire bevestigt u in een handomdraai aan de smarthpone. We hebben een instructie online gezet, dit maakt het u extra makkelijk. Met een Microsoft Lumia screenprotector en een Lumia hoesje krijgt u een duurzaam apparaat. Binnen no time heeft u deze Microsoft Lumia 540 accessoires in huis, tegen minimale kosten.  

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken
  • Hoesjes kunt u kosteloos retourneren