Microsoft Lumia 950 XL telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 950 XL accessoires

Bescherm Microsoft Lumia 950 XL met leuke hoesjes B2C Telecom

De Microsoft Lumia 950 XL heeft een groot 5.7 inch QHD-scherm en een 20 megapixel camera met driedubbele led-flitser. Het opslaggeheugen bedraagt liefst 32 GB groot en dit is uit te breiden met een microSD-kaart van maximaal 2 terabyte. Koop een Microsoft Lumia 950 XL hoesje bij B2C Telecom, dan kunt u nog zeer lang genieten van deze smartphone. Als u op zoek bent naar een uniek product, dan kunt u bij ons zelf een Microsoft Lumia 950 XL hoesje ontwerpen.

De Microsoft Lumia 950 XL heeft veel extra’s te bieden ten opzichte van de gewone Microsoft Lumia 950. Zo is het scherm extra groot en de resolutie van 1440 bij 2560 pixels zeer hoog. Bestel daarom een goedkoop Microsoft hoesje bij B2C telecom, dan is het toestel beschermd als die uit uw handen valt. Door het forse formaat gebeurt dat voordat u er erg in hebt. Kies daarom voor een boekhoesje, stand case of bijvoorbeeld een exclusief Microsoft Lumia 950 XL design hoesje. Deze Lumia hoesjes zijn voorzien van unieke prints.

Ontwerp uw eigen Microsoft Lumia 950 XL case met naam of logo

De camera’s van de Microsoft Lumia 950 XL zijn erg bijzonder. U kunt beschikken over een 20 megapixel camera met driedubbele led-flitser en een 5 megapixel selfiecamera. Kunt u niet kiezen, dan is zelf Microsoft Lumia 950 XL hoesjes maken ook een mogelijkheid. Bedrijven die meerdere hoesjes met logo’s en foto’s bestellen, profiteren automatisch van bundelkorting. U zou een foto van een vakantie op een hoesje kunnen zetten. Zet u een eigen ontwerp op een TPU hoesje, dan raden we u aan ook voor een screenprotector te gaan.

Hierdoor is het scherm niet langer kwetsbaar voor valschade. Uw Microsoft Lumia 950 XL gaat extra lang mee als u een hoesje bestelt op deze site. We leveren boekhoesjes, stand cases en TPU cases aan de zakelijke en de particuliere markt. Maak de Microsoft Lumia 950 XL extra bijzonder met een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom. Onze producten worden zeer snel verzonden en als u niet tevreden bent kunt u een Microsoft Lumia 950 XL hoesje altijd terugsturen.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken