Motorola Moto C telefoonhoesjes

Motorola Moto C accessoires

Motorola Moto C in perfecte staat met B2C Telecom hoesjes

Wilt u alleen een beetje WhatsAppen, bellen en sms’en dan kan het goed zo zijn dat u voor de Motorola Moto C hebt gekozen. Dit toestel kunt u met een aanschafprijs van nog geen honderd euro met recht een budgettoestel noemen. Toch wilt u deze gsm zo goed mogelijk beschermen en dat doet u met een leuk hoesje van B2C Telecom. Onze Motorola Moto C hoesjes zijn in alle soorten en maten beschikbaar en voor een schijntje te bestellen op deze website.

De Motorola Moto C heeft een 5-inch scherm met een resolutie van 480 x 854. Onder de motorkap zit een 1.1GHz quad-core processor, in combinatie met 8GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen en 1GB aan werkgeheugen. Dit is allemaal niet zo opzienbarend, maar dat wordt de Motorola Moto C wel als u er een hoesje van B2C Telecom bij neemt.   

Stand cases Motorola Moto C multifunctioneel

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schitterende stand case. De stand cases zijn multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit soort smartphonehoesjes zijn zo licht in gewicht dat je de aanwezigheid ervan niet zult voelen. Deze Motorola hoesjes bevatten drie opbergvakjes en een extra vakje waarin u papiergeld en pasjes in kwijt kunt. Extra leuke aan dit Motorola Moto C hoesje is dat er een extra standaard op zit. Op die manier kunt u de handen vrij houden tijdens het bekijken van een filmpje.  

Hoe budgetvriendelijk de gsm's van Motorola ook zijn, het scherm blijft het meest kostbaar en kwetsbaar. Teveel barsten en scheuren in het scherm en de Motorola Moto C kan meteen de prullenbak in, of het moet zijn dat u er zeer hoge reparatiekosten aan wilt uitgeven. Dat laatste zal waarschijnlijk niet het geval zijn, gezien de geringe aanschafprijs.

Goedkope Screenprotectors en hoesjes Motorola Moto C

Door een klein bedrag te spenderen aan een screenprotector komt u niet voor dit dilemma te staan. Onze screenprotectors zijn ijzersterk. De glazen screenprotectors vormen een extra laag bovenop het scherm, waardoor het meest kwetsbare onderdeel van de Motorola Moto C geen barsten of scheuren op kan lopen.

Heeft u vooral veel last van stof en vuil, dan zou u kunnen gaan voor een screenprotector van folie. Beide screenprotectors zijn met het grootst mogelijke gemak te bevestigen op de Motorola Moto C. Screenprotectors vormen een handige accessoire, die een aanvulling zijn op de goedkope Motorola hoesjes van B2C Telecom.