Nokia 7 Plus telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Nokia 7 Plus.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
716 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 45

De goedkoopste en leukste Nokia 7 Plus hoesjes vind je bij B2C Telecom

De Nokia 7 Plus is een fraaie middenklasser en beschikt over een voorkant vullend scherm. Verder heeft de gsm camera’s die garant staan voor scherpe foto’s. Zoek je een leuk Nokia 7 Plus hoesje dat de telefoon altijd en overal beschermt? We bieden design hoesjes, stand cases en TPU cases aan, tegen de allerlaagste prijzen. Jouw gsm wordt met een design hoesje op een fantastische manier beschermd. Je kunt ook een eigen Nokia 7 Plus hoesje ontwerpen, met een naam, logo of foto. Of juist een combinatie hiervan.

De Nokia 7 Plus behuizing van metaal geeft een high-end uitstraling. Koop je hier een luxe Nokia 7 Plus design hoesje bij, dan lijkt het net alsof je een high end smartphone in je broekzak hebt zitten. Onze design hoesjes zijn te krijgen in verschillende leuke thema’s. Ben je creatief en maak je liever een hoesje in een ander thema? Gebruik dan onze Phone Case Designer, waarmee je een eigen Nokia 7 Plus hoesje ontwerpt. Je kunt hiervoor verschillende cases gebruiken, zoals een boekhoesje of een stand case. Maar ook een TPU case voldoet prima.

Ga voor een exclusief design op jouw Nokia 7 Plus hoesje

De Nokia 7 Plus beschikt over een scherm van zes inch en een energiezuinige Snapdragon 660-chip. Een exclusief design op een Nokia 7 Plus hoesje? Dat kan als je kiest voor een Nokia 7 Plus design hoesje. Maar je kunt ook kiezen voor een uniek design op een Nokia hoesje. Dat design maak je dan zelf en zet je op een standaard boekhoesje of een TPU case. Een eigen Nokia 7 Plus hoesje ontwerp je met onze Phone Case Designer.

Je kunt allerlei fraaie en opvallende dingen op een case zetten, zoals effecten, clip arts, patronen en achtergrondkleurtjes. Het 6 inch scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels kan ook een screenprotector goed gebruiken. Met een Nokia 7 Plus screenprotector en een hoesje kan het touchscreen een stootje hebben.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken